Voor al uw aluminium balkonhekken!

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw balkonhekken? Zoek dan niet langer en ga voor aluminium balkonhekken. Met de nadruk op aluminium. Want zelfs een hardhouten balustrade of balkonhek van redelijke kwaliteit gaat niet zo lang mee als aluminium balkonhekken. Vergeet niet dat het voor een uiterst moderne en luxe uitstraling zorgt in combinatie met uw woning of pand. Na verloop van tijd zult u merken dat de aanschaf van balkonhekken een slimme keuze is geweest. Wilt u meer weten over de verschillende uitvoeringen? Kom dan eens langs bij een van onze vestigingen!

Wat zijn aluminium balkonhekken?

Een aluminium balkonhek is een hekwerk van aluminium welke voornamelijk geplaatst wordt op balkons of dakterrassen. De aluminium balkonhekken zijn er in diverse uitvoeringen en ze zijn bijzonder robuust en krachtig van materiaal. De vorm, breedte en uitstraling van de hekwerken zijn geheel af te stemmen naar uw wensen. De aluminium balkonhekken worden op maat gemaakt en gemonteerd.  Architecten en specialisten kiezen steeds vaker voor aluminium afwerkingen. Bent u zoekende naar een oplossing op maat? Wij helpen u graag verder.

Voordelen van aluminium balkonhekken.

Aluminium is dan ook het ideale bouwmateriaal! Het lichte gewicht en de hoge mate van stugheid zorgen voor diverse mogelijkheden. Vele constructies kunnen worden verwerkt met aluminium doordat wij het voor u op maat zetten. Wij bij Hodak Dakmaterialen gebruiken aluminium voor uiteenlopende oplossingen. Het gebruik van aluminium kent bijna geen beperkingen als het gaat om design en duurzaamheid. Zo zijn ze bestand tegen corrosie en makkelijk toe te passen in de bouw van uw woning. Met de keuze uit aluminium geeft u ons de creatieve vrijheid als het gaat om vormgeving en uiterlijk. Aluminium is roestvrij en zelfs onbehandeld zult u er geen onverwachte onderhoud aan overhouden. En vergeet niet dat het ook nog eens leverbaar is in genoeg standaard kleuren om uit te kiezen. Uw aluminium balkonhekken zijn elegant, modern en onverwoestbaar.

Hieronder enkele voordelen van aluminium voor u op een rij gezet:

  • Moderne afwerking van uw huis;
  • Corrosiebestendigheid;
  • In diverse RAL kleuren leverbaar;
  • Licht van gewicht;
  • Stug en sterk;
  • Ongevoelig voor temperatuur veranderingen;
  • Zeer lange levensduur;
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Waarom aluminium balkonhekken op maat?

Laat modern aluminium balkonhekken de blikvanger zijn op ieder balkon. Naast zijn moderne uitstraling dient het uiteraard voornamelijk als een veiligheidshek. Alle balkonhekken die geconstrueerd worden door Hodak Dakmaterialen worden op veiligheidsvoorschriften nagekeken. Balkonhekken zijn niet alleen toe te passen op uw balkon maar ook op dakterrassen en balustrades. Bij het plaatsen van hekwerken moeten aan een aantal voorschriften worden voldaan. Want voor de juiste verwerkingen is het uiteraard van belang dat dit goed en veilig gebeurt. Voor verdere informatie over de leveringsvoorwaarden en voorschriften kunnen de specialisten van Hodak Dakmaterialen u verder inlichten.

Hodak Dakmaterialen helpt u graag verder!

U kunt bij Hodak Dakmaterialen altijd terecht voor advies, ontwerp, productie en afwerking. Er zal altijd samen met u gekeken worden naar de mogelijkheden want service is waar wij iedere dag voor staan. Breng eens een bezoek aan een van onze vestigingen. Wij beschikken over een modern machinepark waarbij innovatie en techniek bovenaan staan. Hodak Dakmaterialen is uw dynamische groothandel in dakmaterialen die een opdracht maar al te graag volledig op zich neemt. Kwaliteit en een scherpe prijs-/kwaliteitverhouding is waar wij naar streven. Neem vandaag nog contact op!