Bent u op zoek naar aluminium waterslagen?

Steeds vaker zien wij aluminium waterslagen terug in het straatbeeld. En met een goede reden. Het is ten slotte een van de duurzaamste oplossingen om hemelwater af te laten voeren. Dankzij aluminium waterslagen zorgt u ervoor dat er geen regenwater in uw gevel komt. Hierdoor vermijdt u dure schade aan uw pand. Tevens laten aluminium waterslagen uw pand ook een stuk moderner ogen. Architecten kiezen er ook voor om aluminium waterslagen te plaatsen vanwege de unieke combinatie van het functionele en esthetische. Heeft u belangstelling om uw pand stijlvol af te werken zonder functie te verliezen? Bij Hodak Dakmaterialen bent u aan het juiste adres.

Als een totaalleverancier op het gebied van dak- en geveloplossingen willen wij de opdracht volledig op ons nemen. Vanuit onze vestigingen werken we voor klanten uit heel Nederland. Bij ons kunt u eenvoudig aluminium waterslagen in iedere kleur en maat bestellen. Ook kunt u bij ons terecht voor projecten op het gebied van zink, lood, plastisol, RVS en koper. Wij bieden topkwaliteit metaal tegen scherpe prijzen!

Aluminium wordt steeds populairder!

Hodak Dakmaterialen levert al jaren hoogwaardige producten gemaakt van aluminium. Aluminium is lichter dan staal maar nog steeds behoorlijk sterk. Wij gebruiken aluminium om waterslagen te maken omdat het een duurzaam product is. Het is corrosiebestendig waardoor het vele jaren zal meegaan. Tevens is aluminium ook makkelijk vormbaar en bevat het geen giftige stoffen. Het is 100% recyclebaar waardoor het de meest milieuvriendelijke geveloplossing wordt. U kunt aluminium laten anodiseren waardoor het een extra beschermlaag krijgt. Ook kunt u ervoor kiezen om aluminium een andere kleur te geven tijdens dit proces.

Wilt u maatwerk aluminium waterslagen?

Gezien iedere raam anders is leveren wij maatwerk producten die naar uw wens geproduceerd kunnen worden. Onze metaalzetters combineren bewezen middelen en methoden met de innovatiefste technieken om u naar wens te dienen. Onze aluminium waterslagen zijn duurzaam, sterk en verkrijgbaar in vele kleuren. Daartoe beschikken wij tot een splinternieuwe machinepark.

Onze klanten kunnen bij ons terecht voor advies, ontwerp, productie en afwerking. Onze metaalzetters denken met u mee om uw wensen rondom gevel- en daktoepassingen te realiseren. Omdat onze lijn met onze klanten kort zijn, zijn wij in staat om snel te schakelen. Zoekt u een deskundig bedrijf voor het produceren van aluminium waterslagen? Neem dan contact op met Hodak Dakmaterialen!