Wij leveren aluminium zetwerk op maat!

Bent u op zoek naar aluminium zetwerk op maat? Wij van Hodak Dakmaterialen zijn de groothandel voor al uw dakmaterialen. Dus ook voor aluminium zetwerk op maat kunt u bij ons terecht. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met vestigingen en klanten verspreid door heel Nederland. Dit hebben wij te danken aan de hoogwaardige service die wij verlenen en de langdurige relaties die wij onderhouden met onze klanten. Dus wilt u aluminium zetwerk op maat? Bij Hodak Dakmaterialen hebben wij de juiste expertise in huis!

In onze groothandel hebben wij een grootte voorraad aan materialen in standaard maten. Bent u op zoek naar iets speciaals? Dan raden wij maatwerk aan. Wij leveren niet alleen aluminium maatwerk, maar ook zink, lood en Plastisol in de gewenste afwerking. Dit alles produceren wij in ons eigen moderne machinepark. Dit zorgt ervoor dat wij altijd kunnen leveren. Snel, flexibel en professioneel. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Niets is ons voor te gek. Voor diverse formaten en verschillende afwerkingen neemt u contact op met een van onze specialisten.

Wat is aluminium zetwerk op maat nu eigenlijk?

Aluminium is een materiaal dat bestand is tegen corrosie en makkelijk te verwerken. Aluminium is elegant, modern en gaat jarenlang mee. Daarom is het erg gewild als bouwmateriaal. Wij kunnen voor u aluminium zetwerk op maat leveren. Maar wat is zetwerk nu eigenlijk? Zetwerk is een gevormd profiel, gemaakt uit plaatmateriaal. Deze kunnen wij geheel op maat produceren. Zetwerk is de afwerking die u plaatst op o.a. een hoek of rand. Zo kunt u denken aan de afwerking van wanden, trappen of kozijnen. Voor een belangrijk gedeelte bepaalt zetwerk het design van een pand of woning. Aluminium zetwerk op maat wordt zowel binnen in huis- als aan de buitenkant toegepast. Het is de finishing touch van het project! Als u kiest voor aluminium zetwerk op maat kunt u zelf bepalen welke maten, vormen, kleuren of diktes het eindproduct moet hebben. Aluminium zetwerk op maat zorgt niet alleen voor een mooi resultaat maar heeft ook wel degelijk een belangrijke functie. Het zorgt namelijk voor een waterdichte afsluiting van dakranden of kozijnen.

Aluminium zetwerk op maat in verschillende vormen en afmetingen!

Ons assortiment aan aluminium zetwerk is zeer uitgebreid. Als u kiest voor aluminium zetwerk op maat heeft u vele mogelijkheden op het gebied van formaat, afwerking, materiaal en kleur. Het is mogelijk om uw afwerkstukken te produceren in de volgende materialen: zink, Plastisol, PVDF gecoat staal, aluminium en koper. Om die reden vindt u hieronder een overzicht van vormen, lengtes, kraaldiameter, diktes en materialen.

Zetwerk in vrijwel elke vorm!

We maken zetwerk in vrijwel elke denkbare vorm. De mogelijkheden voor het vormen van zetwerk zijn eindeloos. Onder andere het lasersnijden en kanten van aluminium bij een maatwerk klus wordt door onze professionals elke keer weer als een uitdaging gezien. Met een resultaat dat zich kenmerkt door kwaliteit, duurzaamheid en een zeer nauwkeurige maatvoering. Daartoe beschikt Hodak Dakmaterialen over een modern en zeer uitgebreid machinepark waarbij techniek en innovatie bovenaan staan.

Bepaal je eigen lengte!

Wij kunnen zetwerk maken tot lengtes van maximaal 3 meter.

Kraaldiameter tot aan 35mm.

Kralen kunnen we leveren in de volgende diameters:  18mm, 20mm, 25mm, 35mm

Zetwerkmogelijkheden in vele materiaalsoorten!

Het is mogelijk om uw afwerkstukken te produceren in de volgende materialen: zink, Plastisol, PVDF gecoat staal, aluminium en koper.

Aluminium waterslagen voorkomen lekkages!

Aluminium waterslagen zijn ervoor het afvoeren van regenwater. Een waterslag is een profiel die wordt bevestig aan de onder- of bovenkant van een dakrand of bij een buitenkozijn. Zo voorkomt u dat er regenwater uw huis kan binnenstromen. Een mooie verzorgde afwerking om lekkages te voorkomen. Steeds vaker zien we deze dan ook toegepast worden in architectonische gebouwen. Zo is het een stijlvolle afwerking voor uw huis of bedrijfspand. Aluminium waterslagen worden ook wel raam- of lek dorpel genoemd. Wij hebben standaard waterslagen in vele maten op voorraad. Zit uw gewenste maat of vorm er niet bij? Of zoekt u iets speciaals? Onze vakspecialisten zijn u graag van dienst! Met plezier maken wij uw aluminium waterslagen op maat. In elke gewenste afmeting, vorm of kleur.

Aluminium zetwerk op maat. Ook voor uw afdekkappen!

Een aluminium afdekkap is een profiel dat wordt bevestig aan de rand van uw dak die ervoor zorgt dat uw dak is beschermd. Zo zorgt een aluminium afdekkap ervoor dat de dakbedekking niet kan wegwaaien en dient het als afscherming van de bovenzijde van het boeiboord. Dit zal lekkages uitstellen en zelfs voorkomen worden. Aluminium afdekkappen zijn de meest geplaatste dakrandafwerkingen op platte daken. Dit is omdat ze een moderne en tijdloze uitstraling hebben. Mocht u ervoor kiezen om geen afdekkappen te plaatsen, dan is de kans zeer aanwezig dat er na verloop van tijd ruimte ontstaat tussen de dakisolatie en de onder- en toplaag van de dakbedekking. En dit zorgt uiteindelijk voor lekkages.

Al gedacht aan aluminium noodoverstorten op maat?

Aluminium noodoverstort, noodafvoer of noodoverloop zijn stuk voor stuk namen voor het zelfde product. Als het hevig heeft geregend en het water kan niet weg door bijvoorbeeld een verstopping van de regenpijp, is het mogelijk dat er water op uw dak blijft staan. Dit zal verwijderd moeten worden om lekkages te voorkomen. Om dit tegen te houden kunt u ervoor kiezen om een aluminium noodoverstort te plaatsen. Gebruikelijk worden ze geplaatst op enkele centimeters boven het dak, aan de binnenzijden van de dakrand. Hierdoor kan het water van het dak lopen en voorkomt u lekkages. Wilt u een aluminium noodoverstort op maat? Wij kunnen al uw aluminium zetwerk op maat maken.

Voordelen van aluminium zetwerk op maat!

De producten die gemaakt zijn van aluminium zijn bijzonder sterk en kunnen zelfs tot 3 keer zo licht zijn als van staal. Dit is een van de redenen dat het product zeer geschikt is voor het gebruik op daken. De meeste mensen hebben wel gehoord van aluminium, het is namelijk een van de meeste gebruikte metalen op aarde. Hieronder vindt u diverse voordelen van aluminium:

 • Makkelijk in elke gewenste vorm te leveren
 • Eenvoudige montage en afwerking
 • Makkelijk te combineren met vele andere dakmaterialen
 • Aluminium is elegant en modern
 • Ruime keuze aan kleuren
 • Beschikbaar met verschillende structuurlakken
 • Duurzaam & recyclebaar
 • Extreem lichtgewicht
 • Zeer sterk
 • Corrosiebestendig/roestvrij
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Vlamdovend materiaal
 • Water-, wind- en luchtdicht

Wij leveren meer dan alleen aluminium zetwerk op maat!

Wij hechten veel waarde aan een hoogwaardige service! Zo letten wij altijd op de details, geven advies op maat en streven altijd naar een langdurige relatie met u als klant. Hodak Dakmaterialen biedt een compleet scala aan dakmaterialen en diensten aan. Door onze uitgebreide vakkennis en expertise ondersteunen wij u graag bij uw dagelijkse werkzaamheden. Omdat wij alle diensten en technieken onder een dak hebben, vinden wij snel en eenvoudig op elke vraag de juiste oplossing. Deze flexibele instelling zorgt ervoor dat we iedere dag weer veel klanten blij kunnen maken. Wij leveren o.a. aan installateurs, dakdekkers en bouwbedrijven. Ook bij kleine opdrachten kunnen wij snel en betaalbaar maatwerk leveren. Kortom zoekt u aluminium zetwerk op maat? Neem dan nu contact met ons op.

EPDM cursus volgen bij Hodak Dakmaterialen!

U bent op zoek naar een EPDM Cursus? Hodak Dakmaterialen biedt gratis EPDM verwerkingscursussen aan. De verwerking van EPDM vergt een andere techniek dan baanvormige dakbedekking. Een goede training is dan ook erg belangrijk voor het plaatsen van een solide dakafdichting. Alvorens we de praktijk in gaan tijdens de EPDM cursus, krijgt u eerst een theoretische uitleg over EPDM dakbedekking.

Vervolgens maken wij u vertrouwd met de verbindingstechniek van EPDM dakbedekking en leert u onder meer hoe u detailleringen inwerkt. De opleidingen zijn ook geschikt voor wie reeds ervaring heeft met het verwerken van EPDM, omdat zij zo op de hoogte blijven van de nieuwe producten en methodes. Het stelt hen eveneens in staat om hun ervaringen te delen en zo van elkaar iets op te steken. Meld u nu aan via marketing@hodakdakmaterialen.nl

Hodak-Dakmaterialen-Bestelformulier-o5

Bestelformulier – Aluminium zetwerk op maat

Met ons bestelformulier tekent u eenvoudig uw zetwerk uit. Geef uw materiaalkeuze en bijzonderheden aan en stuur het naar ons op. U ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat.