BMI Icopal dakbedekking

BMI Icopal is één van Europa’s meest leidende producenten met een breed assortiment aan dakbedekking voor alle soorten daken. Naast bitumen en kunststof dakbedekking vindt u bij Hodak Dakmaterialen ook POCB dakbedekking van BMI Icopal. Met POCB heeft BMI Icopal de goede eigenschappen van zowel bitumen – als kunststof daken samengebracht in één dakrol, BMI Icopal Universal!

BMI Icopal dakbedekking bij Hodak Dakmaterialen

De producten van BMI Icopal onderscheiden zich door hoogwaardige kwaliteit met de nadruk op duurzaamheid. Met een eigen researchafdeling besteedt BMI Icopal continu aandacht aan milieuvriendelijkheid en gebruiksgemak hun producten. Dit ligt altijd aan de basis voor het ontwerpen en creëren voor een compleet dakbedekkingssysteem voor alle daken. Renovatie of nieuwbouw? Platte of hellende daken? Met het veelzijdige aanbod van BMI Icopal krijgt elk type dak de beste kwaliteit en uitstraling die past bij het gebouw en de omgeving. Benieuwd wat Hodak Dakmaterialen voor u kan betekenen rondom Icopal dakbedekking? Bekijk ons assortiment en neem contact met ons op voor meer informatie en deskundig advies!

Waarom kiezen voor de producten van BMI Icopal?

Breed assortiment van de beste kwaliteit

BMI Icopal is dé fabrikant van een breed assortiment aan dakbedekking voor alle daken. Icopal biedt bitumen, dakpannen en kunststof dakbedekking van hoogwaardige kwaliteit.

BMI Icopal Universal

Met hun eigen BMI Icopal Universal dakbedekking van POCB, heeft Icopal een uniek product op de markt dat universeel te gebruiken is. Geschikt voor een éénlaags toepassing op zowel platte als hellende daken op elke ondergrond.

Veilig werken dankzij moderne technieken

Het aanbrengen van de kunststof dakbedekking en BMI Icopal Universal kan zonder open vuur en is dus zeer brandveilig. Ook bitumen dakbedekking van Icopal kan dankzij moderne technieken (grooves) sneller, veiliger en voordeliger worden aangebracht.

Duurzaam en recyclebaar

Naast kwaliteit ligt de nadruk bij BMI Icopal op duurzaamheid. De researchafdeling investeert in milieuvriendelijkheid en gebruiksgemak van alle producten. Hun dakbedekking staat dan ook bekend om hun lange levensduur en zijn veelal ook nog volledig recyclebaar.

Neem contact op

Door onze jarenlange expertise in dakmaterialen maken wij het verschil in eerlijk advies, hoge kwaliteit en optimale service. Stel uw vraag of maak een afspraak. Wij zijn u graag van dienst.