BMI Icopal Universal dakbedekking

BMI Icopal Universal dakbedekking bevat een bijzondere combinatie aan grondstoffen die zorgen voor een ijzersterk en uniek dakbedekkingssysteem. Het wordt éénlaags toegepast en is, zoals de naam al laat blijken, geschikt voor elk type dakconstructie. BMI Icopal Universal dakbedekking kent veel voordelen, bevat unieke eigenschappen en het DUBOkeur® toont aan dat het materiaal voldoet aan de hoogste normen voor duurzaam bouwen!

Wat is BMI Icopal Universal dakbedekking?

BMI Icopal Universal dakbedekking bestaat uit een POCB-compound (Polyolefine Copolymerisaat Bitumen) De verwerking hiervan met polyester en glasvezel maakt het materiaal zeer sterk, goed beloopbaar, Uv-bestendig, en bestand tegen alle weersinvloeden. Met de eigenschappen van POCB vormt BMI Icopal Universal dakbedekking een samenvoeging van de voordelen van zowel kunststof – als bitumen dakbedekking. Deze unieke variant dakbedekking voldoet dan ook aan de norm voor kunststof dakbanen (EN 13956) én aan alle criteria voor bitumen dakbanen (EN 13707).

De voordelen van BMI Icopal Universal dakbedekking

BMI Icopal Universal dakbedekking is de meest universeel toepasbare dakbedekking op de markt. Het is geschikt voor alle dakconstructies en heeft een gemiddelde levensduur van maar liefst 30 jaar! Andere voordelen van BMI Icopal Universal dakbedekking zijn:

  • Gegarandeerd waterdicht;
  • Weers- en Uv-bestendig;
  • Duurzaam (doordat het geen meetbare veroudering heeft);
  • Milieuvriendelijk (volledig recyclebaar);
  • Toepasbaar op alle ondergronden met verschillende verwerkingstechnieken;
  • Eenvoudig en snel op daken te installeren (éénlaags, makkelijk opvouwbaar, vocht vertragende afwerking, geen hulstukken benodigd en zonder open vuur aan te brengen).

Veilig en verantwoord werken met BMI Icopal Universal dakbedekking

De speciale laag op de BMI Icopal Universal dakrollen is gebaseerd op een gepatenteerde technologie. De rol is aan de onderzijde voorzien van een zeer fijn profiel (grooves) en afgedekt met een flinterdunne snel smeltende folie. Dakbedekking met grooves optimaliseert het hele afdichtingsproces. Een dakontwerp met BMI Icopal Universal dakbedekking voldoet aan alle voorwaarden die worden gesteld (NEN 6050) aan brandveilig werken op het dak! Veilig en verantwoord werken voor zowel de dakdekker als het milieu! Benieuwd wat Hodak Dakmaterialen voor u kan betekenen rondom BMI Icopal dakbedekking? Bekijk ook ons assortiment BMI Icopal bitumen dakbedekking en BMI Icopal kunststof dakbedekking en neem contact met ons op voor meer informatie en deskundig advies!

Neem contact op

Door onze jarenlange expertise in dakmaterialen maken wij het verschil in eerlijk advies, hoge kwaliteit en optimale service. Stel uw vraag of maak een afspraak. Wij zijn u graag van dienst.