Cosmofin PVC

Onder de naam Cosmofin produceert en levert Icopal een nieuw assortiment kunststof dak- en afdichtingsbanen op basis van PVC. Cosmofin PVC is een PVC dakbaan, die door uiterst betrouwbare lasverbindingen en hoge rekenwaardes een levensduurverwachting van 30 jaar heeft.

Cosmofin PVC

Cosmofin is geen nieuwe naam binnen de dakenbranche. In Duitsland is deze soort dakbedekking al jaren een begrip vanwege de degelijke kwaliteit van het materiaal. De samenstelling met een zeer stabiel polyester weefsel in combinatie met het hoogwaardige productie procedé levert een hoge kwaliteit dakbaan op. De platte polyester drager zorgt voor perfecte lasverbindingen op zowel platte als hellende daken. Cosmofin PVC is onderworpen aan een heel scala aan testen waarbij is gebleken dat het met groot gemak bestand is tegen grote windkrachten, stormen en overige weersomstandigheden.

 

Waarom kiezen voor Cosmofin PVC

Verwerkers ervaren een uiterst flexibele verwerking, ook op koudere dagen. Het materiaal biedt daarnaast logistiek gemak, want met 1 type dak- en afdichtingsbaan wordt een compleet dak gemonteerd. De hoge kwaliteit en uitstekende eigenschappen van Cosmofin PVC zijn reden om het huidige assortiment PVC dakbanen van Icopal uit te breiden.

Cosmofin PVC is leverbaar in diverse maatvoeringen en varianten voor verschillende toepassingen zoals zelfs daktuinen en parkeergarages. En met een assortiment van zeer nuttige accessoires is een eenvoudige en snelle uitvoering van bijvoorbeeld hoeken en doorvoeren gegarandeerd. Wat zal leiden tot een fraaie dakafwerking.

Hodak Dakmaterialen is een jonge en dynamisch groothandel in uiteenlopende dakmaterialen als dakbedekking, dakisolatie en daktoebehoren. Vanuit onze vestiging in Eindhoven bedienen wij heel dakdekkend Nederland. Wij leveren op iedere gewenste locatie in heel Nederland, maar afhalen in onze vestiging in Eindhoven is ook mogelijk. Vraag vrijblijvend naar onze voorwaarden en mogelijkheden. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder.