dakrandafwerking

Dakrandafwerking voor de finishing touch van uw dak!

Met een ruime keuze uit verschillende materialen en bewerkingsmogelijkheden is dakrandafwerking meer dan alleen een functionele toepassing. De diversiteit aan stijlvolle producten zorgen ook voor een fraaie finishing touch en geven uw dak dan ook een esthetische meerwaarde. Met uitgebreide opties in materialen als aluminium zink en Plastisol kunt u bijvoorbeeld afdekkappen, daktrimmen en boeiboorden volledig naar eigen wens laten realiseren. Bij Hodak Dakmaterialen vindt u dakrandafwerking die perfect aansluit op uw gevelbekleding!

Dakrandafwerking dient voornamelijk ter bescherming van daken en gevels, maar draagt dankzij de keuze uit verschillende materialen en bewerkingsmogelijkheden dus ook bij aan de stijlvolle verfraaiing van het uiterlijk en aanzicht van elk type pand. Naast deze algemene voordelen, geniet u ook van de typische kenmerken en eigenschappen van het gewenste materiaal. Onze ervaren specialisten verzorgen graag uw zetwerk op maat en zorgen altijd voor een dakrandafwerking van hoge kwaliteit. Zo vindt u in ons assortiment o.a.:

  • Aluminium afdekkappen;
  • Plastisol afdekkappen;
  • Zinken afdekkappen;
  • Aluminium daktrimmen;
  • Plastisol daktrimmen;
  • Aluminium waterslagen;
  • Zinken dakranden.

Dakrandafwerking op maat van Hodak Dakmaterialen

Bij Hodak Dakmaterialen vindt u verschillende materialen voor uw dakrandafwerking en werkt u uw dak strak af tot in het kleinste detail. Om de details te laten kloppen is dakrandafwerking beschikbaar in uiteenlopende stijlen, materialen en kleuren. Uw dakrandafwerking sluit daarmee altijd perfect aan en zorgt voor een optimale bescherming van uw dak en gevel tegen nare invloeden van bijvoorbeeld weer, wind en temperatuur! Daarnaast vindt u bij ons standaardformaten en kleuren zoals aluminium daktrimmen en Plastisol afdekkappen, maar helpen we u ook graag aan de door u gewenste afmeting en kleur (coating). Wij leveren uw dakrandafwerking indien gewenst volledig op maat!

Welk soort dakrandafwerking past het beste bij uw woning? Voor al uw vragen en wensen rondom dakrandafwerking heeft Hodak Dakmaterialen de oplossing! Onze specialisten helpen en adviseren u graag. Neem eens contact met ons op voor meer informatie en een offerte.