Hodak-Dakmaterialen-EPDM-Cursus

EPDM cursus volgens bij Hodak Dakmaterialen

U bent op zoek naar een EPDM Cursus? Hodak Dakmaterialen biedt regelmatig gratis EPDM verwerkingscursussen aan. De verwerking van EPDM vergt een andere techniek dan baanvormige dakbedekking. Een goede training is dan ook erg belangrijk voor het plaatsen van een solide dakafdichting. Alvorens we de praktijk in gaan tijdens de EPDM cursus, krijgt u eerst een theoretische uitleg over EPDM dakbedekking. Vervolgens maken wij u vertrouwd met de verbindingstechniek van EPDM dakbedekking en leert u onder meer hoe u detailleringen inwerkt. De opleidingen zijn ook geschikt voor wie reeds ervaring heeft met het verwerken van EPDM, omdat zij zo op de hoogte blijven van de nieuwe producten en methodes. Het stelt hen eveneens in staat om hun ervaringen te delen en zo van elkaar iets op te steken.

Leer omgaan met EPDM tijdens de EPDM Cursus!

EPDM dakbedekking is een verzamelnaam voor synthetische rubbers en wordt gemaakt van de chemische componenten Ethyleen, Propyleen, Dieen en Monomeer. Deze samenstelling vormt een uitermate elastisch materiaal dat decennia lang meegaat. EPDM staat erom bekend dat het niet scheurt of barst bij langdurige blootstelling aan zonlicht. EPDM is daarnaast brandveilig en eenvoudig te plaatsen. Hoewel de installatie van EPDM dakbedekking niet complex is, is de juiste aanpak van groot belang. Onze EPDM cursus is dan ook aan te raden aan personen met weinig tot geen ervaring in de verwerking van EPDM dakbedekking. U leert meer over het materiaal en de verwerking ervan, zodat u vakkundig te werk gaat.

EPDM dakbedekking voor ieder daktype

Bij Hodak Dakmaterialen vindt u zowel EPDM dakbedekking van Firestone Rubbergard als van het merk Resitrix. Waar de dakafdichtsystemen van Firestone ideaal zijn voor licht hellende daken is dakbedekking van Resitrix uiterst geschikt voor platte daken. Beide dakbedekkingsmaterialen hebben een zeer lange levensduur, vergen weinig onderhoud en zijn het hele jaar verwerkbaar. Met EPDM dakbedekking maakt u daarnaast een milieubewuste keuze. Voor het plaatsen van het materiaal is geen lijm nodig en tevens is EPDM recyclebaar. Tijdens de gratis EPDM cursus vertellen onze ervaren medewerkers u meer over de voordelen en eigenschappen van EPDM dakbedekkingen.

Service van Hodak Dakmaterialen

Wist u dat wij naast de EPDM cursus ook diverse trainingen en opleidingen aanbieden? Hodak Dakmaterialen is namelijk meer dan een groothandel in dakmaterialen alleen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag uw kennis te verbreden. We behandelen onder meer de nieuwste trends op het gebied van daktechnieken, duurzaamheid en innovatieve ontwikkelingen. Wilt u meer weten over onze diensten? Of heeft u vragen over onze dakmaterialen en –toebehoren? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.