EPDM Maatwerk

Heeft u maatwerk EPDM nodig? Hodak Dakmaterialen kan alle soorten maatwerk voor u verwezenlijken. Met EPDM dakbedekking heeft u een duurzaam dak op uw pand liggen. EPDM dakbedekking is ideaal voor platte daken en licht hellende daken. De EPDM folie wordt brandvrij aangebracht en heeft een levensduur van minimaal 40 jaar. Bovendien wordt EPDM dakbedekking zoveel mogelijk uit één stuk gemaakt waardoor de kans op lekkages nihil is.

Wat is EPDM dakbedekking?

EPDM dakbedekking wordt gemaakt van de chemische componenten Ethyleen, Propyleen, Dieen en Monomeer. De samenstelling is zo in elkaar gezet dat deze ideaal is om te gebruiken als EPDM dakbedekking. Deze samenstelling biedt unieke kansen voor uw dak omdat het materiaal uitermate elastisch is. Kortom, EPDM dakbedekking is ideaal voor een duurzaam dak en gaat nog decennia mee. De dakrandafwerking zorgt voor de verbinding tussen de dakbedekking en de dakopstand.
Met een dakrandafwerking zorgt u er voor dat de gevelconstructie is afgedekt en daarmee beschermd tegen aflopend regenwater. Onze dakranden en daktrimmen zijn eenvoudig te monteren, milieuvriendelijk, onderhoudsarm en bestand tegen wisselende weersomstandigheden.

EPDM maatwerk is al snel voordeliger!

EPDM is relatief gezien veel goedkoper dan traditionele daksystemen. Als u uitgaat van EPDM maatwerk dan heeft u geen afval over. De bouwwereld krijgt in toenemende mate te maken met eisen op het gebied van duurzaamheid en milieu en dan is EPDM altijd een uitstekende keuze. Het materiaal is blijvend elastisch, recyclebaar en onderhoudsarm. Om deze en andere redenen noemt het NIBE (Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie) EPDM de beste keuze binnen het aanbod van daksystemen.

Uw partner van ontwerp tot verwerken van EPDM maatwerk!

Zoals gezegd hebben we uitgebreide praktijkkennis in huis over EPDM en de mogelijke toepassingen. U kunt bij ons terecht voor alle vragen en praktische adviezen, vanaf de ontwerp- en bestekfase tot de verwerking op het dak. Zo geven we reghelmatig cursussen, begeleiden we bij het opstarten van een project en verzorgen we bouwtechnische inspecties.

Wij leveren op iedere gewenste locatie in heel Nederland, maar afhalen in onze vestiging in Eindhoven is ook mogelijk. Vraag vrijblijvend naar onze voorwaarden en mogelijkheden. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder.