Groendak in het hart van Eindhoven

In het centrum van Eindhoven is een nieuw groendak geplaatst op een compleet gerenoveerd Long Stay Hotel. Dit groendak in Eindhoven is voorzien van een volwaardige mos sedum bedekking en zorgt meteen voor een fraai resultaat. Groendaken bevorderen het opvangen van regenwater en zuiveren de lucht van fijnstof, goede eigenschappen die steeds belangrijker worden in druk bezette gebieden.

Disciplines groendak in Eindhoven

  • Groendak aanleggen
  • Voorzien van een volwaardige mos sedum bedekking


Groendaken op maat

Groendaken zijn voor zowel bedrijven als woningen de ideale oplossing voor veel ‘moderne’ problemen in stedelijk gebied zoals Eindhoven. We worden ons steeds meer bewust van het klimaat en het belang van ons ecosysteem dat in gevaar komt als we niet beter en meer ingrijpen. Het past dan ook volledig bij de tijd waarin we leven dat we naar effectieve oplossingen zoeken. Heeft u ook behoefte aan meer groen in uw omgeving en wilt u  uw dak op een praktische manier benutten?  Maak dan eens kennis met de geweldige voordelen van onze groendaken!

Wilt u een groendak met grassen, mossen of kruiden? Of bent u meer liefhebber van vaste planten, struiken en zelfs bomen? Wat uw wensen ook zijn, Hodak Dakmaterialen maakt al uw groendaken op maat. Bovendien hebben wij vakspecialisten in huis die de conditie van uw dak controleren en o.a. nagaan of uw dakbedekking, isolatie, helling, ligging en waterdichtheid geschikt zijn voor het plaatsen van een sedumdak. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor u en uw dak?  Onze specialisten zoeken dit graag samen met u uit. Neem eens contact met ons op voor meer informatie en een offerte.