Hodak-Dakmaterialen-Icopal

Icopal voor de hoogste kwaliteit dakbedekking voor platte en hellende daken!

U bent op zoek naar een betrouwbaar en duurzaam dakbedekkingsmateriaal? Wat uw wensen voor uw dak ook zijn met Icopal materialen bent u verzekerd van een duurzame en waterdichte dakoplossing. Onder deze materialen vallen onder meer Icopal- Universal (POCB) en dakrollen. Hoogwaardige bitumen dakbedekkingssystemen met uiteenlopende toepassingsmogelijkheden. Wat uw wensen voor het dak ook zijn, een leefdak, parkeerdak, milieuvriendelijk dak of vooral een mooi dak, voor elk dak en elke wens hebben wij de juiste dakrollen in huis. Icopal levert dakrollen met een speciale laag aan de onderzijde. Deze laag zorgt voor een energie-efficiënte wijze van branden. Zo bespaart u gas en het milieu.

Duurzaam en energiezuinig werken met Icopal Universal (POCB)

De Universal dakbedekking bevat diverse grondstoffen die een ijzersterk dakbedekkingssysteem garanderen. Het systeem wordt in één laag toegepast en is – zoals de naam al aangeeft – ruim toepasbaar. Het product kan gebruikt worden op zowel hellende als platte daken en bij zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. De samenstelling van POCB-compound met glasvezel en polyester maakt dit type dakbedekking zeer sterk. Het is beschermt tegen UV, waterbestendig en goed beloopbaar. Icopal Universal dakbedekking is eenvoudig en snel te installeren op daken. Het materiaal is gemakkelijk opvouwbaar, heeft een vochtvertragende afwerking en u heeft geen hulpstukken nodig. Ook is er bij het aanbrengen van dit materiaal geen open vuur nodig. De dakbedekking gaat gemiddeld 30 jaar mee en is daarna volledig recyclebaar. Bovengenoemde in combinatie met de schone grondstoffen en lage massa maakt dit product een zeer milieubewuste keuze. Niet voor niets heeft dit type dakbedekking een DUBO-keur. Dit keurmerk toont aan dat het materiaal voldoet aan de hoogste normen voor duurzaam bouwen.

Icopal dakrollen zijn uitermate geschikt voor uw daken.

Dakrollen van Icopal hebben een speciale, gepatenteerde laag die zorgt voor een energie-efficiënte wijze van branden. Het zeer fijne profiel aan de onderzijde worden ook wel grooves genoemd. Dit optimaliseert het gehele afdichtingsproces en sluit perfect aan op het nieuwe branden. Voor de verwerking van dakrollen met grooves is tot 25% minder gas nodig, met positieve gevolgen voor de CO2 uitstoot en stookkosten. De dakrollen hebben daarnaast weinig onderhoud nodig en hebben een sterke kleefkracht op uiteenlopende materialen. Het materiaal is opgewassen tegen chemische stoffen en heeft een hoge waterdichtheid.

Altijd voorzien van de juiste dakmaterialen

Hodak Dakmaterialen voorziet u altijd van de juiste dakbedekkingsmaterialen en –toebehoren. Door onze ruime voorraad en snelle leveringstijden bent u altijd voorzien van de juiste benodigdheden. Heeft u nog dezelfde dag uw materialen nodig? Maak dan gebruik van onze spoedservice. Met deze service leveren we tegen een kleine transportvergoeding (vaak binnen een uur) materialen in een straal van 75km rondom Eindhoven. Gedurende onze ruime openingstijden kunt u ook in ons afhaalmagazijn te Eindhoven terecht. We adviseren u hier graag over de vele mogelijkheden. Dit kan uiteraard ook telefonisch of per mail. Neem contact met ons op.