Industriële lichtstraten kopen bij Hodak Dakmaterialen

Overweegt u om industriële lichtstraten te plaatsen? Lichtstraten voorzien uw woning, serre of kantoor van een overvloed aan daglicht. Dit is essentieel om donkere leefruimtes een aangename sfeer te geven. Denk bijvoorbeeld aan grote werkplaatsen en andere industriële locaties, maar ook aan kantoorpanden, een woningaanbouw of een bijkeuken met beperkt lichtinval.

De invloed van licht in uw woning of bedrijfspand is groot. Veel natuurlijk daglicht zorgt voor een prettige sfeer. Bovendien is daglicht belangrijk voor uw eigen gezondheid, het geeft u een positief en een opgewekt gevoel. Ook bespaart u met industriële lichtstraten energie omdat u geen licht hoeft aan te zetten.

industriële lichtstraten vindt u in tal van verschillende afmetingen, vormen, kleuren en materialen. Hodak Dakmaterialen biedt lichtstraat systemen in verschillende afmetingen opgebouwd uit aluminium profielen met koudebrug onderbrekingen. De beglazing is van polycarbonaat, beschikbaar in transparant, opaal en brons. Bovendien zijn onze industriële lichtstraten warmte-isolerend en geluidsisolerend. U heeft daarnaast de keuze uit verschillende ventilatiesystemen, zoals natuurlijke en mechanische ventilatie, maar ook pneumatische systemen voor een automatische afvoer van rook en warmte.

De voordelen van industriële lichtstraten

Niet alleen bieden onze lichtstraten een prettig binnenklimaat en ruime toepassingsmogelijkheden. Ook beschikken ze over diverse voordelen:

  • Beschikken over een hoge isolatiewaarde;
  • Zijn gemaakt van licht materiaal, waardoor de bestaande constructie in veel gevallen kan worden behouden;
  • Zijn beschikbaar in zowel vlakke als gebogen constructies;
  • Voldoen aan de huidige kwaliteits- en veiligheidsnormen;
  • Bieden uitstekende bescherming tegen extreme weersinvloeden.

Buiten industriële lichtstraten veel meer hoogwaardige dakbedekkingsmaterialen

Bij Hodak Dakmaterialen vindt u een breed aanbod aan professionele dakmaterialen en toebehoren. Naast industriële lichtstraten bestaat ons assortiment daktoebehoren ook uit lichtkoepels en solatube daglichtsystemen. Deze solatube daglichtsystemen zijn tevens geschikt voor licht hellende daken. Vanuit onze vestiging in Eindhoven bedienen wij heel dakdekkend Nederland. Wij leveren op iedere gewenste locatie in heel Nederland, maar afhalen in onze vestiging in Eindhoven is ook mogelijk. Vraag vrijblijvend naar onze voorwaarden en mogelijkheden. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder.