Wij leveren koper zetwerk op maat!

Hodak Dakmaterialen produceert zetwerk op maat in verschillende materialen. Zo produceren wij ook koper zetwerk op maat in ons eigen moderne machinepark. Dus bent u op zoek naar koper zetwerk op maat? Loop dan eens binnen bij Hodak Dakmaterialen. Wij zijn een dynamisch bedrijf met vestigingen in heel Nederland. We werken voor diverse klanten. Van zelfstandige loodgieters tot aan grote dakdekbedrijven. Dit hebben wij te danken aan de hoogwaardige service die wij verlenen en de langdurige relaties die wij onderhouden met onze klanten. Dus wilt u koper zetwerk op maat? Bij Hodak Dakmaterialen hebben wij de juiste expertise in huis!

Met maatwerk haalt u iets speciaals in huis. De mogelijkheden zijn oneindig en u kunt het materiaal helemaal eigen maken. Door onze ruime voorraad en expertise op het gebied van maatwerk zijn we in staat om uw koper zetwerk te kunnen leveren. Niets is voor ons te gek. Wij leveren niet alleen koper zetwerk, maar ook lood, zink en plastisol. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem eens contact op met een van onze specialisten.

Wat is koper zetwerk op maat nu eigenlijk?

Koper is een zacht metaal met een luxe uitstraling. Door het zachte materiaal is koper goed te bewerken, hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarnaast is koper een zeer goed thermische en elektrische geleider. Doordat koper corrossiebestendig is in lucht, vocht en zeewater is het een goed materiaal om te gebruiken voor verschillende daktoepassingen. Koper wordt niet behandeld. Het krijgt door oxidatie een natuurlijke groene beschermingslaag. Het oxideren is een proces dat jaren kan duren waarbij het uiteindelijk via bruin naar het kenmerkende groen verandert (kopergroen). De duurzaamheid van koper zorgt voor een lange levensduur en beperkt het onderhoud. Bij koper zetwerk kunt u denken aan daktoepassingen zoals dakgoten, hemelwaterafvoer, waterleidingen en meer.

Koper zetwerk op maat in verschillende vormen en afmetingen!

Ons assortiment aan zetwerk op maat is zeer uitgebreid. Als u kiest voor koper zetwerk heeft u vele mogelijkheden op het gebied van formaat, afwerking, materiaal en kleur. Heeft u een maatwerk oplossing nodig dan is koper hiervoor uitermate geschikt. Koper is tevens is een duurzaam materiaal en heeft een luxe uitstraling. Hieronder vindt u een overzicht van vormen, lengtes, kraaldiameter, diktes en materialen.

Zetwerk in vrijwel elke vorm!

We maken zetwerk in vrijwel elke denkbare vorm. De mogelijkheden voor het vormen van zetwerk zijn eindeloos. Een maatwerk klus met koper als keuze wordt door onze professionals elke keer weer als een uitdaging gezien. Met een resultaat dat zich kenmerkt door kwaliteit, duurzaamheid en een zeer nauwkeurige maatvoering. Wij beschikken over een modern en zeer uitgebreid machinepark waarbij techniek en innovatie bovenaan staan.

Bepaal je eigen lengte!

Wij kunnen zetwerk maken tot lengtes van maximaal 3 meter.

Kraaldiameter tot aan 35mm.

Kralen kunnen we leveren in de volgende diameters:  18mm, 20mm, 25mm, 35mm

Zetwerkmogelijkheden in vele materiaalsoorten!

Het is mogelijk om uw afwerkstukken te produceren in de volgende materialen: zink, Plastisol, PVDF gecoat staal, aluminium, lood en koper.

Voer water af met koper zetwerk op maat!

Koper is waterbestendig en corrodeert/roest niet. Dit maakt het een geschikt materiaal voor bijvoorbeeld uw hemelwaterafvoer. Koper heeft een luxe uitstraling waardoor het als bouwmateriaal steeds vaker wordt ingezet bij projectontwikkeling of in de bouw. Door het gebruik van koper kiest u voor uitstraling en functionaliteit in één. En onderhoud wordt met het gebruik van koper op maat tot een minimum beperkt. Combineer uw koperen regenpijp met een koperen dakgoot en u creëert eenheid in uw woning. Verder kunt u het koper doortrekken in bijvoorbeeld deurknoppen of leuningen.

Ga voor duurzaam met koper zetwerk op maat.

Koper zetwerk op maat gaat zo 80 jaar mee. Doordat koper in aanraking komt met zuurstof en neerslag ontstaat er een ondoordringbare beschermlaag. Deze laag geeft uw zetwerk een natuurlijke en duurzame bescherming en de bekende groene kleur. Het is natuurlijk wel belangrijk dat het zetwerk goed gemonteerd word. Hodak Dakmaterialen is specialist in koper zetwerk op maat. Wilt u tips over het gebruik van dit materiaal of over andere mogelijkheden van koper? Wij helpen u graag verder.

Koper zetwerk op maat is geschikt voor elk project!

Doordat koper een zacht materiaal is, is het geschikt voor verschillende projecten. Denk hierbij aan daktoepassingen, waterleidingen of zelfs als siervoorwerp. Vanuit ons ruime assortiment kunnen wij alle vormen, maten en diktes produceren. Van staven tot vlakke platen. Niets is ons te gek. Koper wordt veelal gebruikt voor daktoepassingen, maar is ook uitermate geschikt voor projecten binnenshuis. Een koperen leuning aan een open trap zorgt voor een luxe uitstraling in huis.

Alle voordelen van koper zetwerk op maat!

Koper kent vele voordelen. Naast de flexibiliteit en duurzaamheid is het ook een perfecte geleider voor bijvoorbeeld warmte. Om u een goed beeld te geven hebben we een aantal voordelen op een rijtje gezet:

  • Het is enorm duurzaam;
  • Koper laat zich in eenvoudig in allerlei vormen bewerken;
  • Koper is beschikbaar in verschillende vormen en kleuren;
  • Het is een natuurlijk product en hierdoor zeer milieuvriendelijk;
  • Koper heeft een luxe uitstraling;
  • Het is geschikt voor nieuwbouw maar ook voor renovatie projecten;
  • Koper heeft weinig onderhoud nodig;
  • Koper is eenvoudig te bevestigen.

Wij leveren meer dan alleen koper zetwerk op maat!

Ons assortiment aan zetwerk is zeer uitgebreid. Als u kiest voor zetwerk op maat heeft u vele mogelijkheden op het gebied van formaat, afwerking, materiaal en kleur. Het is mogelijk om uw afwerkstukken te produceren in de volgende materialen: zink, Plastisol, PVDF gecoat staal, aluminium en lood. Om die reden vindt u hieronder een overzicht van vormen, lengtes, kraaldiameter, diktes en materialen.

Zink cursus volgen bij Hodak Dakmaterialen!

Bent u op zoek naar een zink cursus? Hodak Dakmaterialen biedt regelmatig gratis zink cursussen aan. Hodak Dakmaterialen heeft een eendaagse zink cursus opgesteld waar zowel beginnende als ervaren zinkwerkende klanten hun kennis en ervaring kunnen uitbreiden.

Een goede opleiding is erg belangrijk voor het verwerken van dak- en gevelbekleding. Voordat we in de praktijk de cursus gaan uitvoeren krijgt u eerst een theoretische uitleg over de eigenschappen van zink en de mogelijkheden van het product. Vervolgens gaan we in de praktijk verschillende montage technieken behandelen. Deze verschillende technieken worden in de zink cursus zelf door de cursist gemonteerd. Om iedereen zo goed mogelijk te begeleiden wordt er gewerkt in kleine groepen. Uiteraard zijn alle gereedschappen, materialen en toebehoren aanwezig. Kom in werkkleding met veiligheidsschoenen naar de cursus.

EPDM cursus volgen bij Hodak Dakmaterialen!

U bent op zoek naar een EPDM Cursus? Hodak Dakmaterialen biedt op 15, 16 en 17 januari 2019 gratis EPDM verwerkingscursussen aan. De verwerking van EPDM vergt een andere techniek dan baanvormige dakbedekking. Een goede training is dan ook erg belangrijk voor het plaatsen van een solide dakafdichting. Alvorens we de praktijk in gaan tijdens de EPDM cursus, krijgt u eerst een theoretische uitleg over EPDM dakbedekking.

Vervolgens maken wij u vertrouwd met de verbindingstechniek van EPDM dakbedekking en leert u onder meer hoe u detailleringen inwerkt. De opleidingen zijn ook geschikt voor wie reeds ervaring heeft met het verwerken van EPDM, omdat zij zo op de hoogte blijven van de nieuwe producten en methodes. Het stelt hen eveneens in staat om hun ervaringen te delen en zo van elkaar iets op te steken.

Hodak-Dakmaterialen-Bestelformulier-o5

Bestelformulier – Koper zetwerk op maat

Met ons bestelformulier tekent u eenvoudig uw zetwerk uit. Geef uw materiaalkeuze en bijzonderheden aan en stuur het naar ons op. U ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat.