Hodak-Dakmaterialen-Dakmaterialen-daktoebehoren

Hodak Dakmaterialen is dé leverancier voor al uw dakmaterialen!

Kwalitatieve dakmaterialen vindt u bij Hodak Dakmaterialen. Vanuit de vestiging in Eindhoven bedienen wij heel dakdekkend Nederland; van kleine zelfstandigen tot grote dakdekkersbedrijven. Het is zowel mogelijk om materialen af te halen in ons magazijn of te laten bezorgen op uw bouwlocatie.

Ruim assortiment aan hoogwaardige dakmaterialen

Dankzij onze ruime voorraad in ons magazijn in Eindhoven kunnen wij u altijd voorzien van de juiste materialen. Ons aanbod aan dakmaterialen is groot. Zo vindt u diverse hoogwaardige dakbeddekkingsmaterialen in ons assortiment, waaronder EPDM dakbedekking, Bitumen dakbedekking en kunststof dakfolies. Ook Pir en EPS isolatiematerialen behoren tot ons productaanbod. Hiermee bent u zeker van kwalitatieve, thermische dakisolatie voor een optimaal wooncomfort. Bent u op zoek naar dakrandafwerkingen? We bieden zowel aluminium daktrimmen van het merk Roval als zinken dakranden voor een karakteristieke uitstraling van uw dak.

Alle dakmaterialen en daktoebehoren zijn bij ons verkrijgbaar om een dak aan te brengen.

Naast een brede range aan dakbedekkingsmaterialen vindt u in ons assortiment talloze daktoebehoren. Dakmaterialen van hoge kwaliteit om uw dak mee te repareren, renoveren of onderhouden. Van ontluchtingen, afvoeren en dakbevestigers tot lichtkoepels en gereedschappen; de juiste middelen om uw dak compleet te maken. Wilt u bijvoorbeeld meer natuurlijk licht naar binnen laten om uw wooncomfort te vergroten? Denk dan eens aan een lichtkoepel of lichtstraat. Natuurlijk daglicht wordt hiermee getransporteerd naar iedere gewenste ruimte. Bent u op zoek naar professioneel gereedschap voor uw dakwerken? Met ons complete assortiment aan Rotec gereedschappen gaat u vakkundig en efficiënt te werk. Neem voor meer informatie een kijkje in ons aanbod aan daktoebehoren.

Dakmaterialen op speciaal op maat!

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom maken we de door u gewenste dakmaterialen, zoals EPDM dakbedekking, graag voor u op maat. Hierdoor hoeft u geen naden te maken en u vermindert afval op daken. We voorzien u daarnaast graag tijdig van de juiste middelen op uw werkplaats. Daarom streven we ernaar uw dakmaterialen binnen 24 uur te leveren. Heeft u meer spoed? Maak dan gebruik van onze Hodak spoedservice. Uw dakmaterialen worden dan tegen een kleine transportvergoeding nog dezelfde dag (vaak binnen een uur) geleverd binnen een straal van 75 km van onze vestiging. Wist u tevens dat wij ook regelmatig trainingen en opleidingen aanbieden om uw kennis te verbreden? Hierbij brengen we u op de hoogte van trends op het gebied van daktechnieken, duurzaamheid en innovatieve ontwikkelingen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.