Wij leveren lood zetwerk op maat!

Wilt u gebruik maken van een maatwerk lood oplossing bij uw project? Wij van Hodak Dakmaterialen zijn de groothandel voor al uw dakmaterialen. In onze groothandel hebben wij een grote voorraad bladlood liggen welke wij in ons moderne machinepark voor u in allerlei maatwerk oplossingen kunnen verwerken. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met vestigingen in heel Nederland! Dankzij de hoogwaardige service die wij verlenen onderhouden wij langdurige relaties met onze klanten. Dus wilt u lood zetwerk op maat? Bij Hodak Dakmaterialen hebben wij de juiste expertise in huis!

Wij leveren niet alleen lood maatwerk, maar ook koper, zink en plastisol in de gewenste afwerking. Dit alles produceren wij in eigen huis waardoor wij altijd kunnen leveren. Snel, flexibel en professioneel. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Niets is ons voor te gek. Wilt u meer weten over maatwerk lood oplossingen? Voor diverse formaten en verschillende afwerkingen neemt u contact op met een van onze specialisten.

Wat is lood zetwerk op maat nu eigenlijk?

De vele goede eigenschappen van bladlood zijn onder andere zijn soepelheid, aanpasbaarheid aan bestaande vormen, lange levensduur en ook het feit dat het voor 100% recyclebaar is. Hierdoor is lood uitermate geschikt voor bouwtoepassingen. Bladlood wordt vooral gebruikt voor de realisatie van waterdichte dakafwerkingen waarbij het materiaal zich perfect weet aan te passen aan de meest complexe dakvormen. Maar wat is zetwerk nou precies? Zetwerk is een gevormd profiel, gemaakt uit platen. Deze platen produceren wij geheel op maat. Zetwerk wordt voornamelijk als afwerking voor hoeken of randen gebruikt. Denk hierbij aan de afwerking van dakranden, trappen en kozijnen. Lood zetwerk wordt zowel binnen in huis- als aan de buitenkant toegepast in o.a. goten en buizen. Het is de finishing touch van het project! Met lood zetwerk op maat bepaalt u zelf welke maten en vormen het eindproduct moet hebben. Ook zorgt lood voor een waterdichte afsluiting van dakranden of kozijnen.

Lood zetwerk op maat in verschillende vormen en afmetingen!

Ons assortiment aan lood zeer uitgebreid. Als u kiest voor lood zetwerk op maat heeft u vele mogelijkheden op het gebied van formaat, afwerking, materiaal en kleur. Het is bij Hodak Dakmaterialen mogelijk om uw afwerkstukken te produceren in de volgende materialen: zink, Plastisol, PVDF gecoat staal, aluminium en koper. Voor maatwerk lood ziet u hieronder een overzicht van vormen, lengtes, kraaldiameter en diktes.

Zetwerk in vrijwel elke vorm!

We maken zetwerk in vrijwel elke denkbare vorm. Hodak Dakmaterialen beschikt over een modern en zeer uitgebreid machinepark waarbij techniek en innovatie bovenaan staan. De mogelijkheden voor het vormen van zetwerk zijn eindeloos. Het produceren van maatwerk lood oplossingen wordt door onze professionals elke keer weer als een uitdaging gezien. Met een eindresultaat dat zich kenmerkt door kwaliteit, duurzaamheid en een zeer nauwkeurige maatvoering.

Bepaal je eigen lengte!

Wij kunnen zetwerk maken tot lengtes van maximaal 3 meter.

Kraaldiameter tot aan 35mm.

Kralen kunnen we leveren in de volgende diameters:  18mm, 20mm, 25mm, 35mm

Zetwerkmogelijkheden in vele materiaalsoorten!

Het is mogelijk om uw afwerkstukken te produceren in de volgende materialen: zink, Plastisol, PVDF gecoat staal, aluminium, lood en koper.

Voorkom lekkages met lood zetwerk op maat!

Maatwerk lood wordt vooral gebruikt voor de realisatie van waterdichte dakafwerkingen en dakdichtingen. Wanneer u voor een project lood nodig heeft, bijvoorbeeld bij loketten of stroken voetlood, kunnen wij die voor u snijden en vouwen. Een loket is een constructie met een strook bladlood op hellende daken. De stukken lood zijn van beperkte afmetingen die trapsgewijs worden toegepast bij de aansluiting tussen verticaal metselwerk en een dakvlak. Op deze manier wordt de overgang van het metselwerk en de dakrand waterdicht gemaakt. Door de authentieke uitstraling van lood wordt het vaak gebruikt door architecten en projectontwikkelaars. Zit uw gewenste maat of vorm er niet bij? Of zoekt u iets speciaals? Onze vakspecialisten zijn u graag van dienst! Met plezier maken wij uw lood zetwerk op maat. In elke gewenste afmeting en vorm.

Lood zetwerk op maat, ideaal voor uw dak!

Lood gaat ontzettend lang mee. Over het algemeen overleeft lood een gebouw. Mits het op de juiste manier is toegepast. Onze specialisten weten precies hoe zij om moeten gaan met lood zodat het zijn extreme levensduur behoudt. Lood is waterkerend, wat inhoudt dat lood niet corrodeert of roest. Ook de zon heeft weinig invloed op lood, hierdoor behoudt lood zijn authentieke kleur en is het een geliefd materiaal bij projecten waarbij de ‘look en feel’ belangrijk zijn. Door de flexibiliteit is lood makkelijk te vormen en te bewerken. Daardoor zijn de toepassingen met lood eindeloos en is het vrijwel overal voor te gebruiken. Een bijkomend voordeel is dat lood eenvoudig te recyclen is na gebruik.

Lood zetwerk op maat, voor elk project!

Een loden afvoer nodig? Geheel op maat? Wij kunnen de vorm en de aantallen geheel naar wens leveren. Lood is eenvoudig met de hand aan te brengen en in model te brengen. Het flexibele materiaal is blijvend vervormbaar en perfect te recyclen. Zo kan lood jaren geleden toegepast zijn op uw dak en volgend jaar dienst doen als afdichting van uw kozijn. Tijdens het recyclen van lood gaat er vrijwel niets verloren. De milieuprestaties van lood zetwerk op maat zijn veel beter dan andere waterkerende materialen in de bouw. De flexibiliteit van lood biedt vele mogelijkheden. Onze verkopers kunnen u bij alle vragen over maatwerk lood oplossingen van dienst zijn.

Alle voordelen van lood zetwerk op maat!

Lood is een zacht materiaal waardoor het eenvoudig in de gewenste vorm geklopt kan worden zonder soldeer- of lasnaden. Lood gaat ontzettend lang mee en kan na gebruik eenvoudig gerecycled worden. Hieronder vindt u alle voordelen van lood zetwerk op maat:

  • Lood is waterbestendig waardoor het zich prima leent voor daktoepassingen;
  • Door de flexibiliteit van lood is het mogelijk om alle gewenste vormen, diktes en maten te maken;
  • Lood is zeer duurzaam en heeft weinig onderhoud nodig;
  • Na gebruik is lood eenvoudig te recyclen;
  • Lood is UV-bestendig en zal dus niet gauw verkleuren.

Wij leveren meer dan alleen lood zetwerk op maat!

Wij hechten veel waarde aan een hoogwaardige service! Zo letten wij altijd op de details, geven advies op maat en streven altijd naar een langdurige relatie met u als klant. Hodak Dakmaterialen biedt een compleet scala aan dakmaterialen en diensten aan. Door onze uitgebreide vakkennis en expertise ondersteunen wij u graag bij uw dagelijkse werkzaamheden. Omdat wij alle diensten en technieken onder een dak hebben, vinden wij snel en eenvoudig op elke vraag de juiste oplossing. Deze flexibele instelling zorgt ervoor dat we iedere dag weer veel klanten blij kunnen maken. Wij leveren o.a. aan installateurs, dakdekkers en bouwbedrijven. Ook bij kleine opdrachten kunnen wij snel en betaalbaar maatwerk leveren. Kortom zoekt u lood zetwerk op maat? Neem dan nu contact met ons op.

Zink cursus volgen bij Hodak Dakmaterialen!

Bent u op zoek naar een zink cursus? Hodak Dakmaterialen biedt regelmatig gratis zink cursussen aan. Hodak Dakmaterialen heeft een eendaagse zink cursus opgesteld waar zowel beginnende als ervaren zinkwerkende klanten hun kennis en ervaring kunnen uitbreiden.

Een goede opleiding is erg belangrijk voor het verwerken van dak- en gevelbekleding. Voordat we in de praktijk de cursus gaan uitvoeren krijgt u eerst een theoretische uitleg over de eigenschappen van zink en de mogelijkheden van het product. Vervolgens gaan we in de praktijk verschillende montage technieken behandelen. Deze verschillende technieken worden in de zink cursus zelf door de cursist gemonteerd. Om iedereen zo goed mogelijk te begeleiden wordt er gewerkt in kleine groepen. Uiteraard zijn alle gereedschappen, materialen en toebehoren aanwezig. Kom in werkkleding met veiligheidsschoenen naar de cursus.

EPDM cursus volgen bij Hodak Dakmaterialen!

U bent op zoek naar een EPDM Cursus? Hodak Dakmaterialen biedt op 15, 16 en 17 januari gratis EPDM verwerkingscursussen aan. De verwerking van EPDM vergt een andere techniek dan baanvormige dakbedekking. Een goede training is dan ook erg belangrijk voor het plaatsen van een solide dakafdichting. Alvorens we de praktijk in gaan tijdens de EPDM cursus, krijgt u eerst een theoretische uitleg over EPDM dakbedekking.

Vervolgens maken wij u vertrouwd met de verbindingstechniek van EPDM dakbedekking en leert u onder meer hoe u detailleringen inwerkt. De opleidingen zijn ook geschikt voor wie reeds ervaring heeft met het verwerken van EPDM, omdat zij zo op de hoogte blijven van de nieuwe producten en methodes. Het stelt hen eveneens in staat om hun ervaringen te delen en zo van elkaar iets op te steken.

Hodak-Dakmaterialen-Bestelformulier-o5

Bestelformulier – Lood zetwerk op maat

Met ons bestelformulier tekent u eenvoudig uw zetwerk uit. Geef uw materiaalkeuze en bijzonderheden aan en stuur het naar ons op. U ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat. Persoonlijk contact is bij ons ook mogelijk. Loop gerust eens binnen.