Wie wij zijn?

Hodak Dakmaterialen is een jonge en dynamische groothandel in dakmaterialen. Vanuit onze vestigingen bedienen wij heel dakdekkend Nederland. Van kleine zelfstandige loodgieters tot grote dakdekkersbedrijven. Iedereen kan bij ons dakmaterialen kopen. Of u nu wilt afhalen of de materialen wilt laten bezorgen op een van uw bouwlocaties, voor Hodak Dakmaterialen is dit allemaal geen probleem. Wij gaan voor lange termijn relaties en proberen dan ook op een eerlijke en open manier met u te communiceren.

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Met onze kennis en expertise ondersteunen wij u graag bij uw dagelijkse werkzaamheden. Ook het uitvoeren van berekeningen, dakinspectie of trekproef is bij ons mogelijk.

In onze vestigingen vindt u een uitgebreid assortiment aan dakmaterialen. Vanuit ons magazijn leveren we zowel Firestone RubberGard EPDM dakbedekking als Bitumen dakbedekking bij u op locatie. Uw Firestone RubberGard EPDM dakbedekking maken wij daarnaast graag speciaal voor u op maat. Zo voorkomt u onnodig afval en hoeft u geen naden te maken. Dat bespaart tijd én geld!

Naast dakbedekking bieden we ook een brede keuze daktoebehoren aan zoals isolatiematerialen, lichtkoepels, hemelwaterafvoeren en daktrimmen. Wist u dat wij ook gratis opleidingen en trainingen aanbieden? Daarmee blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van daktechnieken, duurzaamheid en meer. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.