Uw partner in zink maatwerk!

Zink heeft een karakteristieke uitstraling, gaat zeer lang mee en laat zich eenvoudig bewerken en plooien. Daarmee is het een ideaal materiaal voor al uw gevel- en daktoepassingen. Om u te verzekeren van nauwkeurig geproduceerd zink werkt Hodak Dakmaterialen enkel met specialisten en professionele apparatuur. Onze vakmensen kunnen uw wensen rondom zinkwerk ook nog eens op maat leveren!


Zoveel mensen, zoveel wensen. Om deze reden hebben wij een volledig ingerichte werkplaats in eigen beheer. We bewerken zink met name voor gevels en daken in de vorm van afdekkappendakranden, dakgoten, waterslagen en daktrimmen. En hoewel het materiaal eenvoudig is te bewerken en te repareren, dient een goede bevestiging van zink vakkundig te worden uitgevoerd. Met onze gespecialiseerde medewerkers en geavanceerde machines hebben wij deze kennis in huis!

De voordelen van Zink
Zink heeft een uitzonderlijk lange levensduur. Een zinken dakgoot gaat bijvoorbeeld tot wel 50 jaar mee! Dit maakt het een geliefd en veelgebruikt metaal. Het pluspunt van een buitengewoon lange levensduur heeft zink te danken aan een hoge corrosiebestendigheid. Maar gebruik van dit metaal kent nog veel meer voordelen:

  • Materialen van zink geven uw huis een karakteristieke uitstraling;
  • Zowel geschikt voor nieuwbouw- als renovatieprojecten;
  • Flexibel en makkelijk in vele vormen te plooien;
  • Licht in gewicht;
  • Waterdicht;
  • Extreem lange levensduur;
  • Reparaties zijn bij zink makkelijk uit te voeren;
  • Ruime keuze aan kleuren;
  • Geen onderhoud noodzakelijk.

U kunt bij ons terecht voor zink zetwerk op maat. Door de vele voordelen en toepassingsmogelijkheden zien wij hierin een duidelijke groei. We investeren dan ook voortdurend in kennis en expertise en volgen ook rondom dit metaal de ontwikkelingen op de voet. Op deze manier bieden wij de garantie u altijd te voorzien van een actueel vakkundig advies.

Hodak Dakmaterialen voor al uw zetwerk op maat!

De specialisten kunnen u overigens met nog veel meer zetwerk op maat van dienst zijn. Naast zink zetwerk bent u bij ons ook voor aluminiumlood of Plastisol aan het juiste adres. Onze specialisten staan graag tot uw dienst! Met plezier maken wij uw zinken dakgoten op maat. In elke gewenste afmeting, vorm en kleur. Zelf ervaren hoe wij alles in werk stellen om aan uw wensen te voldoen? Neem eens contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.