Ga voor een hoog isolatierendement!

Voor een solide dak met een optimaal rendement is de keuze voor het juiste isolatiemateriaal erg belangrijk. Met de juiste isolatie gaat er geen warmte verloren en kunt u flink besparen op uw energierekening. In ons assortiment vindt u isolatiematerialen van de hoogste kwaliteit van het merk Unilin Insulations. Zeker weten wat de beste keuze aan dakisolatie is voor u? Hodak Dakmaterialen adviseert u graag over de materiaalkeuze!


Bij de keuze voor isolatiematerialen bent u afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dakconstructie, het dakbedekkingssysteem en de functie van het gebouw. Het isolatiemateriaal kan daarnaast op verschillende manieren worden bevestigd. Zo kan isolatie worden aangebracht aan de binnenzijde van het dak of aan de buitenzijde. Onze Uterm PIR isolatieplaten van Unilin zijn de ideale isolatie oplossing voor zowel van binnenuit als buitenaf.

De voordelen van Utherm PIR isolatieplaten

  • Utherm PIR isolatieplaten zijn dun en makkelijk om te verzagen en te verwerken;
  • De slanke opbouw van de platen zorgt ervoor dat er minder snel koudebruggen ontstaan;
  • De isolatieplaten zijn bestand tegen veroudering en bevatten brandwerende eigenschappen;
  • Gunstige L-waarde tot 0,022 W/mK;
  • Goede isolatiewaarde en zeer beperkt warmteverlies;
  • Lichtgewicht vormvast materiaal met een hoge drukweerstand;
  • Ook met tand en groef verkrijgbaar;

Ga voor dakrandafwerking op maat van Hodak Dakmaterialen!

Utherm PIR isolatieplaten zijn uitermate geschikt om geluid te absorberen, energiekosten te reduceren en temperatuurschommelingen te voorkomen. De isolatieplaten bevatten een 2-zijdig cacheerlaag en PIR-hardschuim. Dit schuim biedt een hoog isolatierendement. PIR-hardschuim isolatie is erg duurzaam, vochtongevoelig dankzij de gesloten celstructuur en het veroorzaakt geen huidirritaties.

Meer weten over de geweldige kenmerken en voordelen van Utherm PIR isolatie? Voor al uw vragen en wensen rondom onze PIR isolatieplaten staat het team van Hodak Dakmaterialen voor u klaar! Neem eens contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.