Zoekt u een Plastisol afdekkap?

Bent u op zoek naar een passende Plastisol afdekkap? Hodak Dakmaterialen heeft voor iedereen een geschikte afdekkap beschikbaar. Of u nu een keuze maakt uit ons ruime standaard assortiment of liever iets op maat heeft. Dit kunnen wij allemaal voor u regelen met ons eigen machinepark. Hier werken wij alleen met gediplomeerde vakmensen en kunnen wij u uitgebreid adviseren. 

Wat is Plastisol voor materiaal?

Wat is plastisol eigenlijk? Plastisol is een (licht) metaal, dat in alle gewenste afmetingen en in diverse kleuren geleverd worden. Dus ook groen, geel of oranje. Het materiaal Plastisol is eenvoudig te verwerken en wordt in grote getale vervaardigd op rollen. Plastisol wordt voornamelijk gebruikt voor boeiboorden, afdekkappen, daktrimmen en zetwerk. Om deze reden wint Plastisol al jaren terrein in de woning- en kantoorbouw branche. Het grootste voordeel van dit materiaal ten opzichte van hout, is voornamelijk dat het onderhoudsvrij is. Daarnaast is Plastisol bestand tegen kromtrekking en tegen aantasting van schimmels en dergelijke. Is het materiaal vies dan is het schoonmaken super eenvoudig. Gewoon met een doek eroverheen en klaar.  Het schilderen van uw afdekkap is daarmee verleden tijd. Verder is Plastisol ontzettend duurzaam!

Past een Plastisol afdekkap bij uw dak?

In onze groothandel hebben wij een dusdanige ruime voorraad dat er voor iedereen een passende afdekkap beschikbaar is. Een afdekkap is een dakrandprofielen die moet voorkomen dat er lekkages ontstaan en zorgt er voor dat de dakbedekking niet kan wegwaaien. Had u bijvoorbeeld al gedacht aan een Plastisol afdekkap? Dit is een afdekkap voorzien van een Plastisol kunststof coating. Deze coating is een glasvezel versterkt polyester. Plastisol is een zeer sterk materiaal, kleurvast en weersbestendig. Deze eigenschapen maken het een uitermate geschikt product voor uw dak.

Een zeer duurzame Plastisol afdekkap!

Wist u dat Plastisol jarenlang mooi blijft en geen onderhoud nodig heeft? Dit wil toch iedereen! Wij als dakgroothandel raden wel aan uw dak met enige regelmaat schoon te maken. Om vuilophopingen te voorkomen. Een Plastisol afdekkap is gemaakt van een hoogwaardig verduurzaamd plaatmateriaal van staal en is voorzien van een dikke kunststof kleurcoating. Het product is zeer duurzaam omdat het een lange levensduur heeft. Daarom zien wij de overige afdekkappen steeds meer verdwijnen uit het straatbeeld. U heeft een Plastisol afdekkap nodig op korte termijn?  Wij helpen u graag want Hodak Dakmaterialen heeft eigen machines in huis om u te voorzien bij uw spoedorders. Kijkt u maar eens naar onze voordelen.

Plastisol afdekkap kent vele voordelen!

Het gebruik van de plastisol afdekkap kent vele voordelen. In de lijst hieronder vind u er een overzicht van:

  • Plastisol afdekkap is licht in gewicht;
  • De levensduur is aanzienlijk. Dit komt omdat de afdekkap is voorzien van een Plastisol coating;
  • Een Plastisol afdekkap is gemakkelijk te combineren met andere dak materialen;
  • Leverbaar in een kleur naar keuze;
  • De Plasticol afdekkap is roestvrij;
  • Geen tot nauwelijks onderhoud noodzakelijk;
  • Schade is makkelijk te herstellen;
  • Gemaakt van een vuurbestendig materiaal;
  • Eenvoudige montage en afwerking;
  • Kleurvast en weersbestendig.

Trainingen of opleiding?

Wist u dat wij naast de Plastisol afdekkap en diverse andere dakmaterialen ook diverse trainingen en opleidingen aanbieden? Hodak Dakmaterialen is namelijk meer dan een groothandel in dakmaterialen alleen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag uw kennis te verbreden. We behandelen onder meer de nieuwste trends op het gebied van daktechnieken, duurzaamheid en innovatieve ontwikkelingen. Wilt u meer weten over onze diensten? Of heeft u vragen over onze dakmaterialen en –toebehoren? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.