Onderhoudsvriendelijk dankzij de plastisol boeiboorden van Hodak Dakmaterialen!

Tegenwoordig kiezen steeds meer architecten, constructeurs en projectontwikkelaars voor een plastisol boeiboord. Met plastisol boeiboorden bent u bij Hodak Dakmaterialen aan het juiste adres! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij uw partner in plastisol boeiboorden voor elk gewenst project. Vanuit onze vestigingen voorzien wij klanten door heel Nederland voor zetwerk op maat. Wij werken met kleine zelfstandige loodgieters tot aan grote dakdekkersbedrijven. U zoekt een geschikte partij voor duurzame en onderhoudsvrije gevelbekledingen? Onze specialisten staan graag voor u klaar met gedegen advies en maatwerk oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op! 

Waarom kiezen voor plastisol boeiboorden?

Een boeiboord bevindt zich aan de onderrand van het dak van uw huis. Het geeft het huis de uiteindelijke uitstraling en de bescherming tegen allerlei weerselementen zoals, zon, regen, wind en sneeuw. Waarom kiezen voor plastisol boeiboorden op maat? Veelal worden boeiboorden in kunststof en hout uitgevoerd. Een groot nadeel hiervan is dat vroeg of laat weersinvloeden de kwaliteit ondermijnen. Dat is bij een plastisol boeiboord niet het geval. Plastisol is een (licht) metaal, dat in alle gewenste afmetingen en verschillende kleuren geleverd kan worden. Plastisol is eenvoudig te verwerken en wordt in grote getale vervaardigd op rollen. Ook is het materiaal kleurvast en UV-bestendig. Om deze redenen is het materiaal ook erg onderhoudsvriendelijk. Jaarlijks verven is ten opzichte van hout overbodig. Wilt u meer weten over maatwerk plastisol neem dan contact op met een van onze specialisten!

Plastisol boeiboorden vragen weinig onderhoud!

Zetwerk plastisol op maat is bruikbaar voor verschillende doeleinden. Plastisol is een composiet. Dit betekend dat het materiaal bestaat uit verschillende componenten. Nadat het blanke staal is gewalst wordt het door een speciaal zinkbad gehaald. Het doel hiervan is om het materiaal zo goed mogelijk te beschermen tegen corrosie en roest wanneer het wordt blootgesteld aan weersinvloeden zoals neerslag, sneeuw en ijs. Om plastisol plaatmateriaal te maken wordt dit materiaal nog afgewerkt met een kleurcoating. Deze kleurcoating is toe te passen in elke gewenste kleur. Is uw interesse gewekt in plastisol boeiboorden? Bij Hodak Dakmaterialen kunnen wij u helpen bij al uw aluminium op maat. Onze specialisten kunnen u adviseren bij de werktekening en helpen graag bij de uiteindelijk uitwerking van het product. Snel en professioneel. We kunnen zelfs bij uw op de bouwplaats leveren met onze Hodak Hijsservice!

Voordelen van een plastisol boeiboord!

De belangrijkste voordelen van plastisol zijn de lange levensduur, weerbestendigheid, vrij van onderhoud, goede prijs-kwaliteitverhouding en als laatste de eenvoudige montage. Hieronder vindt u diverse voordelen van plastisol boeiboorden:

 • Lange levensduur;
 • Makkelijk in elke gewenste vorm te leveren;
 • Eenvoudige montage en afwerking;
 • Goede prijs- kwaliteitverhouding;
 • Ruime keuze aan kleuren;
 • Lichtgewicht;
 • Zeer sterk;
 • Corrosiebestendig/roestvrij;
 • Onderhoudsvriendelijk;
 • Vlamdovend materiaal;
 • Weersbestendigheid.

Hodak Dakmaterialen voor plastisol boeiboord!

Hodak Dakmaterialen heeft diverse bewerkingen in eigen huis. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en snelle service. Ons assortiment aan aluminium zetwerk is zeer uitgebreid. Als u kiest voor aluminium zetwerk op maat heeft u vele mogelijkheden op het gebied van formaat, afwerking, materiaal en kleur. Wij zijn specialisten in kanten, zetten, zagen, kralen en coaten.

De juiste service is van groot belang als het gaat om faalkosten reductie en de snelheid van de uit te voeren dak werkzaamheden. Dat snapt Hodak Dakmaterialen dan ook als geen ander en daar willen wij ons voor meer dan 100% voor inzetten. Iedere klant van Hodak Dakmaterialen heeft een andere mening als het gaat om service. Wij proberen dan ook om deze mening goed waar te nemen tijdens de gesprekken tussen de klant en onze medewerkers. Alleen op deze manier kunnen we onderscheidend zijn en de juiste service bieden!