Plastisol daktrim is helemaal geschikt voor uw dak!

Bent u op zoek een geschikte daktrim? Wij van Hodak Dakmaterialen kunnen u passend adviseren. In onze groothandel hebben wij een dusdanige voorraad dat er voor iedereen een passende daktrim te vinden is. Had u bijvoorbeeld al aan een Plastisol daktrim gedacht? Dit is een stalen daktrim voorzien van een kunststof coating. Deze coating is een glasvezel versterkt polyester. Dit heeft als voordeel dat het een product is die sterk- en weersbestendig is. En ook niet geheel onbelangrijk, een Plastisol daktrim is makkelijk in vrijwel elke vorm te maken. Daarom zijn ze zeer geschikt voor het afwerken van uw dak.

Wat is een Plastisol daktrim?

Een Plastisol daktrim is een dakrandprofiel met als doel: het voorkomen van lekkages en het wegwaaien van de dakbedekking. Een daktrim bevestigt een dakspecialist aan de rand van uw dak. Zo is het niet meer mogelijk dat er ruimte ontstaat tussen de dakisolatie en de onder- en toplaag van de dakbedekking. Mocht u deze niet plaatsen is de kans zeer aannemelijk dat er vuil en vocht gaat ophopen. Dit zorgt voor een snellere slijtage en kunnen er zelfs lekkages ontstaan. Heeft u last van lekkages? Dan is het belangrijk om deze snel tegen te gaan. Wanneer u er niets aan doet, kan de lekkage namelijk uitbreiden, waardoor een reparatie alleen maar meer zal kosten. Kortom een Plastisol daktrim is een dakrandprofiel die er voor zorgt dat uw dak beschermt is tegen lekkage en tegen het wegwaaien van de dakbedekking.

Wat is de levensduur van een Plastisol daktrim?

Wilt u ook een dak die jarenlang mooi blijft en u niet hoeft te onderhouden? Dan past een Plastisol daktrim zeker bij u en uw dak! Een Plastisol daktrim is een zeer duurzaam product. Het is gemaakt van een hoogwaardig verduurzaamd staalplaatmateriaal met een weersbestendige dikke kunststof kleurcoating dat in een uitgebreide kleurkeuze leverbaar is. Door de samenhang van deze materialen is een daktrim gemaakt van Plastisol een product die zeer sterk is en een extreem lage levensduur heeft. Om deze reden zien we de traditionele aluminium daktrim steeds meer verdwijnen, en de Plastisol daktrim steeds meer opduiken. Plastisol is ook zeer geschikt voor zijwangen van dakkapellen, boeiboord bekleding, afdekkappen, etc. 

De voordelen van een Plastisol daktrim!

Een daktrim gemaakt van plastisol beschikt naast een extreem lange levensduur nog over de volgende gunstige eigenschappen:

  • Een Plastisol daktrim is licht in gewicht, daarom goed te gebruiken op het dak;
  • De Plastisol coating die is aangebracht, verlengt de levensduur aanzienlijk;
  • Is makkelijk te combineren met andere dak materialen;
  • Zoekt u een speciale kleur? Een Plastisol daktrim is in veel kleuren leverbaar. Dit heeft als voordeel dat er altijd een kleur is die bij u past;
  • Plasticol daktrim is geheel roestvrij materiaal;
  • Geen onderhoud noodzakelijk;
  • Schade is makkelijk te herstellen;
  • Een Plasticol daktrim is gemaakt van een vuurbestendig materiaal;
  • Eenvoudige montage en afwerking;
  • Kleurvast en weersbestendig.

Al uw dakmaterialen speciaal op maat gemaakt!

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom maken we de door u gewenste dakmaterialen, zoals de plastisol daktrim, graag voor u op maat. We voorzien u daarnaast graag tijdig van de juiste middelen op uw werkplaats. Daarom streven we ernaar uw dakmaterialen binnen 24 uur te leveren. Heeft u meer spoed? Maak dan gebruik van onze Hodak spoedservice. Uw dakmaterialen worden dan tegen een kleine transportvergoeding nog dezelfde dag (vaak binnen een uur) geleverd binnen een straal van 75 km van onze vestiging. Wist u tevens dat wij ook regelmatig trainingen en opleidingen aanbieden om uw kennis te verbreden? Hierbij brengen we u op de hoogte van trends op het gebied van daktechnieken, duurzaamheid en innovatieve ontwikkelingen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.