Service

De juiste service is van groot belang als het gaat om faalkosten reductie en de snelheid van de uit te voeren dak werkzaamheden. Dat snapt Hodak Dakmaterialen dan ook als geen ander en daar willen wij ons voor meer dan 100% voor inzetten. Iedere klant van Hodak Dakmaterialen heeft een andere mening als het gaat om service. Wij proberen dan ook om deze mening goed waar te nemen tijdens de gesprekken tussen de klant en onze medewerkers. Alleen op deze manier kunnen we onderscheidend zijn in de dakenmarkt.

We halen alles uit de kast om u als klant zo goed mogelijk te helpen. Daarbij zal onze service op uw wensen worden aangepast. Dus een echte oplossing op maat is dan ook geen probleem, wij zijn namelijk bereid om veel tijd te investeren om het voor u zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken.

Daarnaast helpen wij u ook graag in uw verkooptraject, waar we kunnen zullen we hier een steentje bijdragen. Op het gebied van techniek proberen we u zo goed mogelijk te ondersteunen, dit kan zijn door het opleiden van uw medewerkers of door samen met u een daksysteem te bedenken die het beste bij een project past. Transport en op tijd leveren is ook een belangrijk punt wat wij hoog in het vaandel hebben staan, dit kan enorm veel tijd en geld kosten als het niet goed geregeld is. Wij nemen dan ook het liefst ieder project apart met u door zodat we alle puntje op de i kunnen zetten.

Door onze service kunnen we u meerwaarde bieden.