Volg onze professionele EPDM cursus.

Hodak Dakmaterialen biedt EPDM verwerkingscursussen aan. Bij de verwerking van EPDM wordt gebruik gemaakt van een andere techniek dan bij baanvormige dakbedekking. Een goede training is daarom ook de basis voor het plaatsen van een solide dakafdichting. De cursus begint met een theoretische uitleg over EPDM dakbedekking, waarna de praktijk in gaan. Tijdens het praktijkgedeelte maken wij u vertrouwd met de verbindingstechniek van EPDM dakbedekking. Daarnaast leren wij u hoe u onder meer detailleringen inwerkt. Onze opleidingen zijn ook geschikt voor de ervaren EPDM dakdekkers, dankzij onze cursus blijven zij op de hoogte van de nieuwste producten en ontwikkelingen. Zij kunnen hun ervaringen delen zodat we van elkaar iets op steken.

Leer omgaan met EPDM tijdens de EPDM cursus!

EPDM is de verzamelnaam voor synthetische rubbers en bestaat uit Ethyleen, Propyleen, Dieen en Monomeer. Door deze samenstelling is EPDM zeer elastisch en gaat het al decennia lang mee. EPDM barst of scheurt niet bij langdurige blootstelling aan zonlicht. Daarnaast is EPDM brandveilig en eenvoudig te plaatsen. Het aanbrengen van EPDM is niet moeilijk, maar het is wel van belang dat dit op de juiste manier gedaan wordt. Om deze reden raden wij onze EPDM cursus aan voor mensen met weinig tot geen ervaring in de verwerking van EPDM dakbedekking. Uiteraard is onze cursus ook geschikt voor de ervaren EPDM dakdekker, we bespreken de nieuwste producten en ontwikkelingen op het gebied van EPDM dakbedekking.

EPDM dakbedekking voor ieder daktype.

Hodak Dakmaterialen levert zowel EPDM dakbedekking van Firestone Rubbergard als van het merk Resitrix. Firestone is uitermate geschikt voor licht hellende daken. Dakbedekking van Resitrix is ideaal voor platte daken. Beide materialen hebben een zeer lange levensduur, hebben weinig onderhoud nodig en zijn het hele jaar te verwerken. Daarnaast is EPDM dakbedekking een milieubewuste keuze. Voor het plaatsen van EPDM heeft u geen lijm nodig. Een ander groot voordeel van EPDM dakbedekking is dat het volledig recyclebaar is. Tijdens onze gratis EPDM cursus vertellen onze ervaren medewerkers u alles over de voordelen, eigenschappen en verwerkingen van EPDM dakbedekkingen.

Service van Hodak Dakmaterialen.

Naast onze EPDM cursus bieden wij ook diverse trainingen en opleidingen aan. Hodak Dakmaterialen is meer dan een groothandel in dakmaterialen. Onze ervaren medewerkers staan klaar om uw kennis te verbreden. Tijdens onze trainingen en opleidingen behandelen we onder andere de nieuwste trends op het gebied van daktechnieken, duurzaamheid en innovatieve ontwikkelingen. Meer weten over onze diensten? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op!

Contact:

Hodak Dakmaterialen B.V.

Vestiging Eindhoven
Ruysdaelbaan 3 l 5642 JJ Eindhoven
T. 040 – 280 72 65
E. eindhoven@hodakdakmaterialen.nl

Vestiging Nijmegen
Korenpad 2b l 6534 AS Nijmegen
T. 024 – 200 13 40
E. nijmegen@hodakdakmaterialen.nl

Vestiging Hengelo
Jan Tinbergenstraat 130 l 7559 SP Hengelo
T. 074 – 760 00 07
E. hengelo@hodakdakmaterialen.nl

Vestiging Weert/Nederweert
Platinastraat 2F | 6031 TW Nederweert
T. 049 – 576 07 50
E. weert@hodakdakmaterialen.nl

Vestiging Rotterdam/Ridderkerk
Florijnstraat 5 | 2988 CL Ridderkerk
T. 0180 – 33 80 00
E. ridderkerk@hodakdakmaterialen.nl

 

Openingstijden:

Maandag 7:00 – 17:00 uur
Dinsdag 7:00 – 17:00 uur
Woensdag 7:00 – 17:00 uur
Donderdag 7:00 – 17:00 uur
Vrijdag 7:00 – 17:00 uur
Zaterdag 8:00 – 11:00 uur (eindhoven)

Neem contact op

Wilt u een EPDM cursus volgen bij Hodak Dakmaterialen? Vul onderstaand contactformulier in of neem contact met ons op!