Volg onze professionele Firestone RubberGard EPDM cursus.

Hodak Dakmaterialen biedt Firestone RubberGard EPDM verwerkingscursussen aan. Bij de verwerking van Firestone RubberGard EPDM wordt gebruik gemaakt van een andere techniek dan bij baanvormige dakbedekking. Een goede training is daarom ook de basis voor het plaatsen van een solide dakafdichting. De cursus begint met een theoretische uitleg over Firestone RubberGard EPDM dakbedekking, waarna de praktijk in gaan. Tijdens het praktijkgedeelte maken wij u vertrouwd met de verbindingstechniek van Firestone RubberGard EPDM dakbedekking. Daarnaast leren wij u hoe u onder meer detailleringen inwerkt. Onze opleidingen zijn ook geschikt voor de ervaren Firestone RubberGard EPDM verwerkers, dankzij onze cursus blijven zij op de hoogte van de nieuwste producten en ontwikkelingen. Zij kunnen hun ervaringen delen zodat we van elkaar iets op steken.

Volg één van onze gratis praktijkgerichte opleidingen voor professionelen

  • Donderdag 7 oktober 09.00 – 15.00uur (vestiging Eindhoven)
  • Donderdag 21 oktober 09.00 – 15.00uur (vestiging Hengelo)
  • Donderdag 4 november 09.00 – 15.00uur (vestiging Hengelo)
  • Donderdag 18 november 09.00 – 15.00uur (vestiging Hengelo)

Wilt u een Firestone RubberGard EPDM cursus volgen bij Hodak Dakmaterialen? Aanmelden kan via: marketing@hodakdakmaterialen.nl

Leer omgaan met Firestone RubberGard EPDM tijdens de Firestone RubberGard EPDM cursus!

Firestone RubberGard EPDM is de verzamelnaam voor synthetische rubbers en bestaat uit Ethyleen, Propyleen, Dieen en Monomeer. Door deze samenstelling is Firestone RubberGard EPDM zeer elastisch en gaat het al decennia lang mee. Firestone RubberGard EPDM barst of scheurt niet bij langdurige blootstelling aan zonlicht. Daarnaast is Firestone RubberGard EPDM brandveilig en eenvoudig te plaatsen. Het aanbrengen van Firestone RubberGard EPDM is niet moeilijk, maar het is wel van belang dat dit op de juiste manier gedaan wordt. Om deze reden raden wij onze Firestone RubberGard EPDM cursus aan voor mensen met weinig tot geen ervaring in de verwerking van EPDM dakbedekking. Uiteraard is onze cursus ook geschikt voor de ervaren Firestone RubberGard EPDM dakdekker, we bespreken de nieuwste producten en ontwikkelingen op het gebied van Firestone RubberGard EPDM dakbedekking.

Firestone RubberGard EPDM dakbedekking voor ieder daktype.

Hodak Dakmaterialen levert Firestone RubberGard EPDM dakbedekking van Firestone Rubbergard.  Firestone RubberGard  EPDM is uitermate geschikt voor platte en licht hellende daken. Firestone RubberGard EPDM heeft een zeer lange levensduur, heeft weinig onderhoud nodig en zijn het hele jaar te verwerken. Daarnaast is Firestone RubberGard EPDM dakbedekking een milieubewuste keuze.  Een groot voordeel van Firestone RubberGard EPDM dakbedekking is dat het volledig recyclebaar is. Tijdens onze Firestone RubberGard EPDM cursus vertellen onze ervaren medewerkers u alles over de voordelen, eigenschappen en verwerkingen van Firestone RubberGard EPDM dakbedekkingen.

Service van Hodak Dakmaterialen.

Naast onze Firestone RubberGard EPDM cursus bieden wij ook diverse trainingen en opleidingen aan. Hodak Dakmaterialen is meer dan een groothandel in dakmaterialen. Onze ervaren medewerkers staan klaar om uw kennis te verbreden. Tijdens onze trainingen en opleidingen behandelen we onder andere de nieuwste trends op het gebied van daktechnieken, duurzaamheid en innovatieve ontwikkelingen. Meer weten over onze diensten? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op!

Contact:

Hodak Dakmaterialen B.V.

Vestiging Eindhoven
Ruysdaelbaan 3 l 5642 JJ Eindhoven
T. 040 – 280 72 65
E. eindhoven@hodakdakmaterialen.nl

Vestiging Nijmegen
Korenpad 2b l 6534 AS Nijmegen
T. 024 – 200 13 40
E. nijmegen@hodakdakmaterialen.nl

Vestiging Hengelo
Jan Tinbergenstraat 130 l 7559 SP Hengelo
T. 074 – 760 00 07
E. hengelo@hodakdakmaterialen.nl

Vestiging Rotterdam/Ridderkerk
Florijnstraat 5 | 2988 CL Ridderkerk
T. 0180 – 33 80 00
E. ridderkerk@hodakdakmaterialen.nl

 

Openingstijden:

Maandag 7:00 – 17:00 uur
Dinsdag 7:00 – 17:00 uur
Woensdag 7:00 – 17:00 uur
Donderdag 7:00 – 17:00 uur
Vrijdag 7:00 – 17:00 uur
Zaterdag 8:00 – 11:00 uur (eindhoven)

Neem contact op

Wilt u een Firestone RubberGard EPDM verwerkingscursus volgen bij Hodak Dakmaterialen? Vul onderstaand contactformulier in of neem contact met ons op!