De gespecialiseerde groothandel voor al uw dakmaterialen!

Hodak Dakmaterialen is een jonge en dynamische groothandel in dakmaterialen. Vanuit onze vestigingen in EindhovenNijmegenHengeloNederweert en Ridderkerk bedienen wij heel dakdekkend Nederland. Van kleine zelfstandige loodgieters tot grote dakdekkersbedrijven, iedereen is bij ons welkom. Zelf afhalen of laten bezorgen op de gewenste (bouw)locatie? Ook dat is bij Hodak Dakmaterialen geen enkel probleem!


Hodak Dakmaterialen is een gespecialiseerde groothandel in dakmaterialen. Het belangrijkste bij ons is dat u als klant centraal staat. Wij adviseren, leveren, ontzorgen en gaan graag voor lange termijn relaties. We leveren een breed assortiment aan zowel EPDM als bitumen en kunststof dakbedekking, maar ook dakshingles, vele soorten isolatie, dakafwerkingsmaterialen en al uw daktoebehoren. Kom langs en ervaar onze service!

Waarom kiezen voor Hodak Dakmaterialen?
Iedere opdrachtgever heeft bepaalde eisen waaraan zijn dak dient te voldoen, vandaar dat onze keuze in dakmaterialen enorm is. Bij ons vindt u onder andere dakbedekking van topmerk BMI Icopal en kunt u kiezen uit veel dakrandafwerkingen en toebehoren die worden vervaardigd uit aluminium, Plastisol en zink zetwerk op maat. Ook slaagt u bij ons in de zoektocht naar topkwaliteit groendaken en valbeveiliging en kunt u bovendien uw organisatie voorzien van een professionele uitstraling met onze gepersonaliseerde bedrijfskleding.

Dankzij de ruime voorraad in onze vestigingen kunnen we u altijd voorzien van de juiste materialen. De grote opslag maakt het eveneens mogelijk om snel te leveren, waardoor u nooit een tekort aan materialen heeft. Heeft u een onverwachts tekort aan materialen? We zorgen ervoor dat u snel weer aan de slag kunt. Wij streven er dan ook naar uw bestelling binnen 24 uur te leveren. Daarnaast kunt u in ons afhaalmagazijn terecht gedurende onze ruime openingstijden.

Wij streven voor optimale klantentevredenheid!

Hodak Dakmaterialen vindt het erg belangrijk om u een goede service aan te bieden. De enige manier om dat te doen is om te streven naar optimale klanttevredenheid op basis van een uitstekende service gecombineerd door ons uitgebreide assortiment van topkwaliteit. Heeft u interesse in onze producten of wilt u meer weten over onze service? Neem dan gerust eens contact met ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.