Tijdelijke dakrandbeveiliging garandeert veiligheid

Het is bij Hodak Dakmaterialen ook mogelijk om naast permanente valbeveiliging te kiezen voor tijdelijke dakrandbeveiliging. Bij langdurige werkzaamheden op het dak wordt vaak tijdelijke dakrandbeveiliging ingezet om de veiligheid van personeel te garanderen. Wij hebben groot en divers assortiment aan valbeveiligingsmaterialen ter beschikking voor verhuur.

Of het nu gaat om onderhoud, reparatie, renovatie of nieuwbouw, veilig en verantwoord kunnen werken op het dak staat bij Hodak Dakmaterialen altijd voorop. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat al onze tijdelijke dakrandbeveiliging voldoet aan alle wettelijke veiligheidsnormen en eisen. Daarom vindt u in ons ruime assortiment ook voor verhuur alleen valbeveiliging van de beste kwaliteit.

Wilt u meer weten over ons aanbod tijdelijke dakrandbeveiliging en de verschillende mogelijkheden voor verhuur? Onze specialisten helpen en adviseren u graag, ook op locatie. Neem eens contact met ons op voor meer informatie en een offerte.

Het gemak van een veilig dak

Soms is permanente valbeveiliging niet nodig. Met de tijdelijke dakrandbeveiliging van Hodak Dakmaterialen bent u bij sporadische of plotse werkzaamheden alsnog verzekerd van een optimale dakveiligheid. Daarbij geniet u met onze tijdelijke dakrandbeveiliging van een aantal geweldige voordelen:

  1. Zeer kostenbesparend (t.o.v. permanente valbeveiliging);
  2. Gegarandeerd valbeveiliging van de beste kwaliteit;
  3. Ruim assortiment voor diverse dak- en dakrandsituaties;
  4. Meerdere verhuurmogelijkheden (levering op locatie, (de)montage, en/of ophalen);
  5. Tijdelijke dakrandbeveiliging op maat (scherpe tarieven en heldere afspraken).

Waarom kiezen voor tijdelijke dakrandbeveiliging?

Scherpe tarieven

Wij hanteren heldere tarieven zodat alle vormen van tijdelijke dakrandbeveiliging op maat voor iedereen beschikbaar is.

Tijdelijke dakrandbeveiliging van de beste kwaliteit

Bij ons staat veiligheid voorop. Daarom voldoet al onze tijdelijke dakrandbeveiliging aan alle veiligheidsnormen.

Ruim assortiment

Dankzij de ruime voorraad in onze vestigingen kunnen we u altijd voorzien van tijdelijke dakrandbeveiliging. De grote opslag maakt het eveneens mogelijk om snel te leveren.

Deskundige montage

We monteren deskundig tijdelijke dakrandbeveiliging en volgens afspraak. Door onze geïntegreerde aanpak hebben wij een dubbele kwaliteitscontrole en komt u niet voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Door onze jarenlange expertise in dakmaterialen maken wij het verschil in eerlijk advies, hoge kwaliteit en optimale service. Stel uw vraag of maak een afspraak. Wij zijn u graag van dienst.