Unilin Pir Isolatie

Unilin PIR is perfect isolatiemateriaal voor jou!

Unilin biedt u geïsoleerde dakelementen speciaal ontwikkeld voor het rieten dak, platte of hellende dak. Uit ervaring is gebleken dat een dak, met daaronder het Unilin PIR isolatie, geen extra slijtage of inwendige condensatie vertoond! Unilin PIR isolatie is een uiterst geschikt dakmateriaal wanneer u op zoek bent naar een hoog isolatierendement voor uw dak. De isolatieplaten bieden optimale brandveiligheid en kennen een hoge isolatiewaarde. Zowel voor isolatieoplossingen van binnenuit als buitenaf is Unilin PIR isolatie uiterst geschikt. Winddicht en energie zuinig isoleren van uw spouwmuur, buitengevel of na-isolatie hellend dak van binnenuit. Unilin PIR isolatie is een isolatieplaat gemaakt uit PIR (polyisocyanuraat). 

Het isolatiemiddel is uitermate geschikt om geluid te absorberen, energiekosten te reduceren en temperatuurschommelingen in een woning of pand te voorkomen. De isolatieplaten bevatten een tweezijdig cacheerlaag en pir hardschuim. Het schuim biedt een hoge isolatiewaarde en is licht van gewicht. Het monteren van de isolatieplaten is hierdoor zeer eenvoudig. Bijkomend voordeel is dat het materiaal geen huidirritaties veroorzaakt.

Voordelen Unilin PIR isolatieplaten

De PIR isolatieplaten hebben een lambdawaarde van 0,022 W/mK  gebaseerd op CE markering en garanderen u zo de beste keuze om elk type gebouw snel luchtdicht en energiezuinig te isoleren. Ons gamma is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Met de Unilin PIR isolatieplaten kunt u zowel de spouwmuur en buitengevel isoleren als de binnenzijde van uw hellend dak (zolder). Voor de binnenzijde van uw hellend dak raden we u wel aan een onderdak te voorzien. De platen kennen daarnaast een ruime toepasbaarheid en zijn geschikt voor installatie op zowel platte als hellende daken. Kiest u voor deze isolatiesoort dan profiteert u eveneens van de volgende eigenschappen:

  • Unilin PIR isolatie heeft een Lambda 0,022 W/mK op basis van CE;
  • Hoog isolatierendement;
  • Korte terugverdientijd;
  • Unilin PIR is erg licht van gewicht;
  • Uitstekend te verwerken ;
  • Hoge drukweerstand;
  • Afschotplaten met geïntegreerde helling;
  • ATG gecertifieerd.

Compleet assortiment aan Unilin PIR isolatie

Bij Hodak Dakmaterialen hanteren wij een breed assortiment aan isolatiematerialen. Zo hebben we van Unilin meerdere soorten beschikbaar. Voor elke klus een pasende oplossing. Naast isolatieoplossingen biedt Hodak Dakmaterialen een breed assortiment aan hoogwaardige dakbedekkingsmaterialen en –toebehoren. Veel van onze producten maken wij desgewenst voor u op maat. Denk hierbij aan op maat gesneden EPDM dakbedekking of zinken dakranden voor een karakteristieke en waterdichte dakafwerking. Wij leveren op iedere gewenste locatie in heel Nederland, maar afhalen in onze vestiging in Eindhoven is ook mogelijk. Vraag vrijblijvend naar onze voorwaarden en mogelijkheden. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder.

Waarom voor Hodak Dakmaterialen kiezen

Hodak Dakmaterialen vind het erg belangrijk om een goede service aan te bieden. Daar willen we ons dan ook 100% voor in zetten. De enige manier om dat te doen is om te streven naar optimale klanttevredenheid. Het grootste deel van onze huidige klantenkring is het gevolg van mond-tot-mond-reclame. Dat bereik je door een goede service en een kwalitatief assortiment. Wij kunnen onze klanten technisch en commercieel adviseren en we hebben de expertise in huis. Alleen op deze manier kunnen we onderscheidend zijn in de dakenmarkt. Heeft u interesse in onze producten of wilt u meer weten over onze service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel naar 040 – 280 72 65.