Uw specialist in duurzame groendaken

Ook in het leveren van groendaken is Hodak Dakmaterialen uw specialist. Niet alleen dankzij een esthetische look, maar ook vanwege de geweldige eigenschappen en brede inzetbaarheid zijn deze daktuinen razend populair. Omwille van het klimaat en de vele andere voordelen van groendaken kiezen zowel particulieren als bedrijven steeds vaker voor vegetatie op het dak. Wij leveren groendaken van de beste kwaliteit en kunnen u met het aanbrengen en onderhouden van uw groen daksysteem volledig ontzorgen!

Hodak Dakmaterialen heeft specialisten in huis die de conditie van uw groendak vakkundig controleren. Ook gaan we in eerste instantie na of dakbedekking, isolatie, helling, ligging en waterdichtheid van daken geschikt zijn voor het aanleggen van groendaken. Meer weten? Bekijk de opbouw van groendaken op onze website!


Waarom kiezen voor groendaken van Hodak Dakmaterialen?

Een groene dakbedekking heeft veel meer betekenis dan alleen een mooie tuin boven uw hoofd. Het draagt bij aan de biodiversiteit van ons ecosysteem, het klimaat en het effectief opvangen en gebruikmaken van hemelwater. Onze groendaken voldoen aan alle kwaliteitsnormen en zorgen ervoor dat zowel uw werk- als leefomgeving enorm wordt gestimuleerd! Een groendak van Hodak Dakmaterialen:

  • Verdient zichzelf terug: Een groendak zorgt voor meer verkoeling in de zomer en meer warmte in de winter. Op lange termijn zal dit u veel kosten besparen;
  • Is de ideale waterbuffer: De drainagematten van een groendak zorgen voor een waterbuffer waardoor de planten 50% van het regenwater opnemen. Dit voorkomt overbelasting van afvoeren en het riool in uw omgeving;
  • Draagt bij aan de biodiversiteit: Een groendak zorgt voor het behouden of zelfs het herstellen van belangrijke flora en fauna. Tevens filtert u met groendaken de CO2 uit uw omgeving;
  • Verhoogt de levensduur van uw dak: Door te kiezen voor een groendak wordt de levensduur van uw dakbedekking met 1,5 tot 2 keer verlengd.
  • Wordt door onze specialisten vakkundig voor u aangelegd: Zeker zijn van een perfecte werking en optimaal plezier van uw groendak? Onze vakspecialisten zorgen voor een professionele aanleg!

Wilt u weten of uw dak geschikt is voor een van onze groendaken? Onze specialisten zoeken dit graag samen met u uit! Neem eens contact met ons op voor meer informatie en een offerte.