Valbeveiliging zorgt voor een veilige werkomgeving

Met onze valbeveiliging willen we experts die werkzaamheden aan het dak uitvoeren verzekeren van een veilige werkomgeving. Zoekt u ankerpunten of kabelsystemen? Dakrandbeveiliging of kooiladders? Hodak Dakmaterialen zorgt voor een complete dakveiligheid. Op het gebied van valbeveiliging kunnen wij u volledig ontzorgen. Onze ervaren specialisten kunnen de valbeveiliging namelijk ook vakkundig voor u monteren.

Bij alle werkzaamheden waarbij valgevaar bestaat vanaf 2,5 meter hoogte, bij aanvullende risico’s zelfs minder dan 2,5 meter, dienen maatregelen te worden genomen ter voorkoming van valgevaar. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie, renovatie of nieuwbouw, veilig en verantwoord kunnen werken op het dak staat bij Hodak Dakmaterialen altijd voorop. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat al onze valbeveiliging voldoet aan alle wettelijke veiligheidsnormen en eisen. Daarom vindt u in ons ruime assortiment alleen valbeveiliging van de beste kwaliteit.

Hodak Dakmaterialen heeft ervaren specialisten in huis die de valbeveiliging deskundig voor u kunnen monteren. Op zoek naar de bevestigingspunten voor de valbeveiliging op een plat dak? Of wilt u weten welke valbeveiliging het meest geschikt is voor dakrandbeveiliging? Voor al uw vragen rondom dakbeveiliging heeft Hodak Dakmaterialen de oplossing! Onze specialisten helpen en adviseren u graag, ook op locatie. Neem eens contact met ons op voor meer informatie en een offerte.

Gegarandeerd valbeveiliging op het dak

Voor een collectieve en gegarandeerde veiligheid op het dak vindt u bij ons verschillende producten en materialen aan valbeveiliging. Afhankelijk van de architectuur van het dak en uw esthetische wensen bieden we diverse oplossingen en mogelijkheden.

Collectieve valbeveiliging van Hodak Dakmaterialen

  1. Zelfdragend hekwerk (staat vrij opgelegd op het dak);
  2. Opstaande dakrand hekwerk (direct op de dakrand geïnstalleerd);
  3. Neerklapbaar hekwerk (voor behoud aanzicht complex buiten werkzaamheden).

Horizontale valbeveiliging van Hodak Dakmaterialen

  1. Veiligheidslijn (veilig werken en vrij bewegen voor meerdere gelijktijdige gebruikers);
  2. Veiligheidsrail (ideaal voor veilig werken aan de onderkant van een dak);
  3. Ankerpunten (als losstaande borgingspunten of als onderdeel van een veiligheidslijn).

Veilige toegangsmiddelen van Hodak Dakmaterialen

  1. Kooiladders (voor een veilige toegang tot het dak);
  2. Looppaden (voor een veilige route naar en op het dak);
  3. Trappen (meerdere mogelijkheden voor een veilige werksituatie op hoogte);
  4. Overstapbordessen (voor een veilige toegang of doorgang van dak naar dak).

Waarom kiezen voor valbeveiliging?

Scherpe tarieven

Wij hanteren heldere tarieven zodat alle vormen van valbeveiliging op maat voor iedereen beschikbaar is.

Valbeveiliging op maat

Wij leveren verschillende valbeveiligingen zodat u veilig kunt werken op uw dak. Afhankelijk van het dak en de esthetische wensen bieden wij oplossingen op maat aan.

Ruim assortiment

Dankzij de ruime voorraad in onze vestigingen kunnen we u altijd voorzien van valbeveiliging. De grote opslag maakt het eveneens mogelijk om snel te leveren.

Deskundige montage

We monteren deskundig valbeveiligingen en volgens afspraak. Door onze geïntegreerde aanpak hebben wij een dubbele kwaliteitscontrole en komt u niet voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Door onze jarenlange expertise in dakmaterialen maken wij het verschil in eerlijk advies, hoge kwaliteit en optimale service. Stel uw vraag of maak een afspraak. Wij zijn u graag van dienst.