hodak valbeveiliging

Veilig het dak op met valbeveiliging van Hodak Dakmaterialen

Zoekt u ankerpunten of kabelsystemen? Dakrandbeveiliging of kooiladders? Hodak Dakmaterialen zorgt voor een complete dakveiligheid. Op het gebied van valbeveiliging kunnen wij u dan ook volledig ontzorgen. Onze ervaren specialisten kunnen de valbeveiliging bovendien vakkundig voor u monteren.

Bij alle werkzaamheden waarbij valgevaar bestaat vanaf 2,5 meter hoogte, bij aanvullende risico’s zelfs minder dan 2,5 meter, dienen maatregelen te worden genomen ter voorkoming van valgevaar. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie, renovatie of nieuwbouw, veilig en verantwoord kunnen werken op het dak staat bij Hodak Dakmaterialen altijd voorop. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat al onze valbeveiliging voldoet aan alle wettelijke veiligheidsnormen en eisen. Daarom vindt u in ons ruime assortiment alleen valbeveiliging van de beste kwaliteit.


Altijd een gegarandeerde veiligheid op het dak!

Voor een collectieve en gegarandeerde veiligheid op het dak vindt u bij ons verschillende producten en materialen aan valbeveiliging. Afhankelijk van de architectuur van het dak en uw esthetische wensen bieden we diverse oplossingen en mogelijkheden. Hodak Dakmaterialen heeft ervaren specialisten in huis die de valbeveiliging deskundig voor u kunnen monteren.

Op zoek naar de bevestigingspunten voor de valbeveiliging op een plat dak? Of wilt u weten welke valbeveiliging het meest geschikt is voor tijdelijke dakrandbeveiliging? Voor al uw vragen rondom dakbeveiliging heeft Hodak Dakmaterialen de oplossing! Onze specialisten helpen en adviseren u graag, ook op locatie. Neem eens contact met ons op voor meer informatie en een offerte.