Hodak Dakmaterialen B.V.

Hodak Dakmaterialen Eindhoven heeft een groot assortiment dakbedekking en dakmaterialen. Vanuit onze vestiging in Eindhoven leveren bitumen dakrollen, kunststof dakbedekking en overige daktoebehoren aan dakdekkers en aannemers in heel Nederland. Bij ons is het mogelijk om uw dakmaterialen te laten bezorgen op uw bouwlocatie of op te halen uit ons magazijn in Eindhoven. Ook Pir en EPS isolatiematerialen behoren tot ons productaanbod. Naast een brede range aan dakmaterialen vindt u in ons assortiment bij Hodak Eindhoven talloze daktoebehoren. Dakmaterialen van hoge kwaliteit om uw dak mee te repareren, renoveren of onderhouden. Van ontluchtingen, afvoeren en dakbevestigers tot lichtkoepels en gereedschappen; de juiste middelen om uw dak compleet te maken.

Hodak Dakmaterialen Eindhoven levert niet alleen professionele dakmaterialen, we verbreden ook graag uw kennis. Daarom bieden we regelmatig gratis trainingen en opleidingen aan. Hier behandelen we de nieuwste trends op het gebied van daktechnieken, duurzaamheid en innovatieve ontwikkelingen. Ook bieden we regelmatig gratis EPDM verwerkingscursussen aan. Heeft u interesse in onze producten of wilt u meer weten over onze service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Neem contact op

Contact:

Hodak Dakmaterialen B.V.

Vestiging Eindhoven
Ruysdaelbaan 3 | 5642 JJ Eindhoven
T. 040 – 280 72 65
E. eindhoven@hodakdakmaterialen.nl

Openingstijden:

Maandag 7:00 – 17:00 uur
Dinsdag 7:00 – 17:00 uur
Woensdag 7:00 – 17:00 uur
Donderdag 7:00 – 17:00 uur
Vrijdag 7:00 – 17:00 uur
Zaterdag 8:00 – 11:00 uur

Neem contact op

Door onze jarenlange expertise in dakmaterialen maken wij het verschil in eerlijk advies, hoge kwaliteit en optimale service. Stel uw vraag of maak een afspraak. Wij zijn u graag van dienst.

Ons team in Eindhoven

Mike van Hoorn

Directeur

Leo Kellenaers

Hoofd Binnendienst

Mark Sheridan

Commercieel Calculator

Monique Oomes

Hoofd Verkoop Binnen- en Buitendienst

Peter van Dooren

Commerciële Buitendienst

Joep Schoenmakers

Calculator

Patty Mooren

Commerciële Binnendienst

Elly van Nunen

Administratie

Jagé Bax

Magazijnmedewerker