Hodak Hengelo B.V.

Dakmaterialen op maat nodig in de regio van Hengelo? Hodak Dakmaterialen Hengelo zorgt voor de juiste middelen om uw dak compleet te maken. In onze vestiging kunt u diverse hoogwaardige dakmaterialen kopen. Zoals EPDM dakbedekking, Bitumen dakbedekking en kunststof dakfolies. Daarnaast kunt u in onze vestiging in Hengelo terecht voor EPDM op maat. Door EPDM maatwerk te gebruiken houdt u geen afval over en is het een stuk voordeliger. 

Ook voor Pir en EPS isolatiematerialen bent u bij Hodak Hengelo aan het juiste adres. Hiermee bent u zeker van kwalitatieve, thermische dakisolatie voor een optimaal wooncomfort. Naast isolatiematerialen bieden we ook een brede keuze aan daktoebehoren aan zoals lichtkoepels, hemelwaterafvoeren en daktrimmen. Bent u geïnteresseerd in onze diensten of service? Neem dan contact met Hodak Dakmaterialen in Hengelo op.

 

Neem contact op

Contact:

Hodak Dakmaterialen B.V.

Vestiging Hengelo
Jan Tinbergenstraat 130
7559 SP Hengelo
T. 074 – 760 00 07
E. hengelo@hodakdakmaterialen.nl

Openingstijden:

Maandag 7:00 – 17:00 uur
Dinsdag 7:00 – 17:00 uur
Woensdag 7:00 – 17:00 uur
Donderdag 7:00 – 17:00 uur
Vrijdag 7:00 – 17:00 uur

Neem contact op

Door onze jarenlange expertise in dakmaterialen maken wij het verschil in eerlijk advies, hoge kwaliteit en optimale service. Stel uw vraag of maak een afspraak. Wij zijn u graag van dienst.

    Ons team in Hengelo

    Nick Pas

    Technisch Commercieel Adviseur