Hodak Nijmegen B.V.

Hodak Dakmaterialen Nijmegen is dé leverancier voor al uw dakmaterialen, zoals bitumen en kunststof dakbedekking, isolatie, daktoebehoren en gereedschap voor uw dak. Vanuit onze vestiging in Nijmegen bedienen wij heel dakdekkend Nederland. Van zelfstandige dakdekkers tot grote dakdekkersbedrijven. U kunt uw dakmaterialen bij uw bouwlocatie laten bezorgen of rechtstreeks ophalen bij het magazijn van Hodak Nijmegen.

In onze vestiging in Nijmegen beschikken wij over de modernste apparatuur om uw zetwerk op maat voor u te produceren. Zo kunnen we uw zink, plastisol en aluminium zetwerk op maat knippen, kralen en zetten in de gewenste formaten en afwerkingen. Naast dakbedekking bieden we ook een brede keuze aan daktoebehoren aan zoals, isolatiematerialen, lichtkoepels, hemelwaterafvoeren en daktrimmen. Bedek al uw daken op vakkundige wijze met onze dakmaterialen. Mocht u nog vragen hebben over onze diensten of service kunt u altijd contact opnemen met ons.

 

Neem contact op

Contact:

Hodak Dakmaterialen B.V.

Vestiging Nijmegen
Cargadoorweg 7 l 6541 BT Nijmegen
T. 024 – 200 13 40
E. nijmegen@hodakdakmaterialen.nl

Openingstijden:

Maandag 7:00 – 17:00 uur
Dinsdag 7:00 – 17:00 uur
Woensdag 7:00 – 17:00 uur
Donderdag 7:00 – 17:00 uur
Vrijdag 7:00 – 17:00 uur

Neem contact op

Door onze jarenlange expertise in dakmaterialen maken wij het verschil in eerlijk advies, hoge kwaliteit en optimale service. Stel uw vraag of maak een afspraak. Wij zijn u graag van dienst.

    Ons team in Nijmegen

    Peter van Dooren

    Commerciële Buitendienst

    Dave Tombeng

    Commerciële Binnendienst