Hodak Vestiging Rotterdam/Ridderkerk

Dakmaterialen op maat nodig in de regio van Rotterdam/Ridderkerk? Hodak Dakmaterialen Rotterdam/Ridderkerk is dé leverancier voor al uw dakmaterialen, zoals bitumen en kunststof dakbedekking, isolatie, daktoebehoren en gereedschap voor uw dak. U kunt bij ons terecht voor diverse hoogwaardige dakmaterialen in onze vestiging in Rotterdam/Ridderkerk. Zoals EPDM dakbedekking, Bitumen dakbedekking en kunststof dakfolies.

Naast dakbedekking bieden we ook een brede keuze aan isolatiematerialen. Hiermee bent u zeker van kwalitatieve, thermische dakisolatie voor een optimaal wooncomfort. Bedek al uw daken op vakkundige wijze met onze dakmaterialen. Mocht u nog vragen hebben over onze diensten of service kunt u altijd contact opnemen met onze vestiging in Rotterdam/Ridderkerk.

 

Neem contact op

De voordelen van BMI Icopal dakbedekking

BMI Icopal is dé fabrikant van een breed assortiment aan dakbedekking voor alle daken. Hun producten onderscheiden zich door hoogwaardige kwaliteit met de nadruk op duurzaamheid. Naast bitumen en kunststof dakbedekking heeft BMI Icopal een uniek product op de markt, BMI Icopal Universal! Hierin zijn de goede eigenschappen van zowel bitumen als kunststof dakbedekking samenbrengt in één dakrol! Benieuwd wat Hodak Dakmaterialen voor u kan betekenen rondom BMI Icopal dakbedekking? Bekijk ons assortiment en neem contact met ons op voor meer informatie en deskundig advies!

Lees meer   

Profiteer nu alleen bij deze vestiging van onze BMI Icopal pallet actie!

Contact:

Hodak Dakmaterialen B.V.

Vestiging Rotterdam/Ridderkerk
Florijnstraat 5
2988 CL Ridderkerk
T. 0180 – 33 80 00
E. ridderkerk@hodakdakmaterialen.nl

Openingstijden:

Maandag 7:00 – 17:00 uur
Dinsdag 7:00 – 17:00 uur
Woensdag 7:00 – 17:00 uur
Donderdag 7:00 – 17:00 uur
Vrijdag 7:00 – 17:00 uur

Neem contact op

Door onze jarenlange expertise in dakmaterialen maken wij het verschil in eerlijk advies, hoge kwaliteit en optimale service. Stel uw vraag of maak een afspraak. Wij zijn u graag van dienst.

Ons team in Rotterdam/Ridderkerk

Wietse Groeneveld

Commerciële Buitendienst

Stefan van de Graaf

Commerciële Binnendienst