Voorgelakt staal voor dak- en gevelbekleding!

Kleurkeuze, beschikbaarheid, kleurbehoud en duurzaam materiaalgebruik wordt steeds belangrijker bevonden ten aanzien van een gebouw. Gelukkig kunt u het materiaal van de bekleding van het gebouw beschermen. Wij zijn specialisten als het gaat om het coaten van staal. In ons assortiment bieden wij van betaalbare kleuren plastisol tot hoogwaardige Colorcoat HPS200 voor dak- en gevel toepassingen. Colorcoat is het meest duurzame voorgelakte staal voor dak- en gevelbekleding. Colorcoat HPS200 is een verflaag die over uw metaalbewerking gelakt wordt zodat het beschermd wordt tegen weersomstandigheden.

Colorcoat HPS200 is een marktleider op het gebied van voorgelakt staal.

Het merk Colorcoat staat voor kwaliteit op het gebied van metalen dak- en gevelbekleding. Colorcoat producten worden ondersteund met een uitgebreide service en technisch advies die u gewent bent van Hodak Dakmaterialen. Colorcoat HPS200 is een nieuwe generatie product voor dak- en gevelbekleding. Het biedt een inspirerende nieuwe kleurenreeks en een overtreffend kleur- en glansbehoud. Het is een ecologisch ontworpen product door verwijdering van milieuschadelijke elementen en dat zonder de prestaties te verminderen. Een van de vele voordelen van Colorcoat HPS200 is dat het standaard geleverd wordt met garantie die een risicovrije dekking biedt van maximaal 40 jaar. Een prettige bijkomen is dat het onderhoudsvrij is tot 40 jaar zonder noodzaak van jaarlijkse inspecties. De lange levensduur van Colorcoat HPS200 komt dankzij de combinatie van een metallische gecoate substraat, de voorbehandeling, de primer en de toplaag. Omdat de structuur van deze hoogwaardige coating veel evenwichtiger is, geeft het gebouwen een egaal oppervlak. Colorcoat HPS200 is samen ontwikkeld met diverse architecten en kleurenexpert om een prachtige nieuwe kleurenreeks te creëren voor spraakmakende ontwerpen. U kunt kiezen uit: Signature kleuren, Classic kleuren, Metallic kleuren en Matt kleuren. Colorcoat HPS200 biedt perfecte prestaties en ongeëvenaarde betrouwbaarheid gecombineerd met indrukwekkende resultaten op het gebied van duurzaamheid.

De vele voordelen van voorgelakt staal!

Een gebouw wordt continu blootgesteld aan diverse externe factoren die van invloed zijn op de levensduur van het gebouw. Om de levensduur te verlengen is het van belang om het staal van het gebouw te beschermen met een lak. Wij adviseren daarom onze klanten te kiezen voor voorgelakt staal. Voorgelakt staal is opgebouwd uit een aantal verflagen en behandelingen die worden aangebracht op het staal in een geautomatiseerd en zorgvuldig gecontroleerd productieproces. Iedere laag heeft een functie en de prestaties van voorgelakt staal wordt hierdoor sterk beïnvloed. Voorgelakt staal heeft van nature een hoge corrosieweerstand en is onderhoudsvrij. Het is een speciaal ontwikkeld materiaal voor dak- en gevelbekleding in veeleisende omstandigheden.

Op zoek naar kleuren plastisol?

U kunt ook kiezen voor kleuren plastisol. In tegenstelling tot Colorcoat HPS200 is kleurenplastisol een stuk goedkoper maar biedt nog steeds een effectieve bescherming tegen weersomstandigheden. Er zijn maar weinig materialen die zo kleurrijk en duurzaam zijn als kleuren plastisol. Deze beschermende coating van wereldklasse is beschikbaar in een breed assortiment van kleuren en zorgt voor een bescherming tegen weersomstandigheden bij gebruik op daken en gevels. Kleuren plastisol is een coating gebaseerd op een hars van PVC deeltjes. Hierdoor is de coating erg duurzaam en is het bestand tegen vuil, vet en weersomstandigheden. In combinatie met een aantrekkelijke prijs ten opzichte van andere type coating wint het kleuren plastisol de laatste jaren terrein in de dak- en gevelbouw. Bijna alle houten delen van gevels en daken kunnen vervangen worden met plastisol. Plastisol is te verkrijgen in tal van verschillende kleuren. Hierdoor kan uw bouwconstructie een unieke design krijgen in een kleur die geheel naar wens is.

Op zoek naar een totaalleverancier voor dakmaterialen?

Hodak Dakmaterialen let altijd op de details en wij geven u advies op maat. Voorgelakt staal of Colorcoat HPS200 is lang niet voor iedere constructie geschikt. Maar buiten het lakken van staal bieden wij ook de mogelijkheid om mooie producten te zetten van ander materiaal. Hierbij kunt u denken aan aluminium, zink, lood, plastisol en koper. Deze materialen kunnen we voor u op maat bewerken zodat het perfect past bij het pand wat u voor ogen heeft.

Ons assortiment aan zetwerk is zeer uitgebreid. Als u kiest voor zetwerk op maat heeft u vele mogelijkheden op het gebied van formaat, materiaal en kleur. Bent u op zoek naar een deskundige totaalleverancier voor dakmaterialen? Neem contact op met Hodak Dakmaterialen!