Onze sterke punten

Hodak Dakmaterialen vindt het erg belangrijk om een goede service aan te bieden. Daar willen we ons dan ook 100% voor inzetten. De enige manier om dat te doen is om te streven naar optimale klanttevredenheid. Het grootste deel van onze huidige klantenkring is het gevolg van mond-tot-mond-reclame. Dat bereik je door een goede service en een kwalitatief assortiment. Wij kunnen onze klanten technisch en commercieel adviseren. We hebben de expertise in huis. Alleen op deze manier kunnen we onderscheidend zijn in de dakenmarkt. Heeft u interesse in onze producten of wilt u meer weten over onze service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel naar een van onze vestigingen.

Snelle leveringen door heel Nederland

Dankzij onze ruime voorraad leveren wij uw dakmaterialen snel en vakkundig op iedere gewenste locatie in Nederland. Heeft u een onverwachts tekort aan materialen? We zorgen ervoor dat u snel weer aan de slag kunt. Wij streven er dan ook naar uw bestelling binnen 24 uur te leveren. Daarnaast kunt u in ons afhaalmagazijn terecht gedurende onze ruime openingstijden.

Ruime voorraad

Dankzij de ruime voorraad in onze vestigingen kunnen we u altijd voorzien van de juiste materialen. De grote opslag maakt het eveneens mogelijk om snel te leveren, waardoor u nooit een tekort aan materialen heeft.

Firestone RubberGard EPDM op maat

Wij maken uw Firestone RubberGard EPDM dakbedekking graag voor u op maat. 10 rolbreedtes uit voorraad leverbaar.

Geven gratis trainingen en opleidingen

Wij bieden opleidingen aan en geven regelmatig trainingen om uw kennis te verbreden. Hierbij informeren we u over de nieuwste trends op het gebied van daktechnieken, duurzaamheid, innovatieve ontwikkelingen en meer. Ook geven wij regelmatig EPDM verwerkingscursussen. U kunt zich hiervoor gratis aanmelden.

Kwaliteit & Service

We leveren uitsluitend A-keus materialen en producten

Spoedservice

Wij leveren in 95% van de gevallen alles de volgende dag bij u op locatie. Mocht dit niet snel genoeg zijn, dan kunt u gebruik maken van de Hodak spoedservice. Met deze service leveren we (vaak binnen een uur) materialen in een straal van 75km. Dit alles tegen een kleine transportvergoeding. Dit zorgt ervoor dat er geen kostbare werkuren verloren gaan.

Hijsservice

Wij plaatsen de dakmaterialen nu ook voor u op het dak. Dit is bij ons mogelijk tot een hoogte van 15 meter.

Kleding met uw logo

We hebben een uitgebreid assortiment aan bedrijfskleding. Mooi, veilig en comfortabel. Het is mogelijk om uw werkkleding te personaliseren met uw logo.

Zetwerk op maat

Dankzij onze werkplaats met machinepark in eigen beheer zijn we erg flexibel en kunnen we uw zetwerk op maat leveren.

Bestelformulier

Met ons bestelformulier tekent u eenvoudig uw zetwerk uit. Te vinden op onze website of aan te vragen bij een van onze medewerkers.

Cadeaushop

Spaar nu voor leuke cadeau’s bij Hodak Dakmaterialen! Vanaf heden spaart u automatisch voor mooie producten bij Hodak Dakmaterialen BV. Bij iedere afhaalbestelling ontvangt u bij besteding vanaf €50,00 excl. BTW één dak munt cadeau.

Bestektekening & calculatie

Een bestektekening vormt de basis voor een goed dak. Een bestektekening van Hodak Dakmaterialen is helder, overzichtelijk en technisch uitstekend onderlegd. Naast een tekening is het voorafgaand aan een project ook belangrijk een calculatie te maken. Wij ondersteunen aannemers bij het opstellen van een calculatie.

Meerdere afhaalvestigingen

Kunt u niet meer wachten op onze snelle service of haalt u uw bestelling gewoon liever zelf op? Vanuit onze vestigingen bedienen wij niet alleen heel dakdekkend Nederland, maar is er ook altijd een afhaalvestiging bij u in de buurt!

Zaterdags geopend (in Eindhoven)

Wist u al dat naast de ruime doordeweekse openingstijden (maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 17.00 uur) onze vestiging in Eindhoven ook op zaterdag is geopend? Tussen 08.00 en 11.00 uur staat ons team uit Eindhoven ook op zaterdag voor u klaar met een ruime voorraad en hoogwaardige service!