Onze sterke punten

Hodak Dakmaterialen vind het erg belangrijk om een goede service aan te bieden. Daar willen we ons dan ook 100% voor inzetten. De enige manier om dat te doen is om te streven naar optimale klanttevredenheid. Het grootste deel van onze huidige klantenkring is het gevolg van mond-tot-mond-reclame. Dat bereik je door een goede service en een kwalitatief assortiment. Wij kunnen onze klanten technisch en commercieel adviseren en we hebben de expertise in huis. Alleen op deze manier kunnen we onderscheidend zijn in de dakenmarkt. Heeft u interesse in onze producten of wilt u meer weten over onze service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel naar een van onze vestigingen Eindhoven: 040 – 280 72 65, Nijmegen: 024 – 200 13 40 of Hengelo: 074 – 760 00 07.

Snelle leveringen door heel Nederland

Dankzij onze ruime voorraad leveren wij uw dakmaterialen snel en vakkundig op iedere gewenste locatie in Nederland. Heeft u een onverwachts tekort aan materialen? We zorgen ervoor dat u snel weer aan de slag kunt. Wij streven er dan ook naar uw bestelling binnen 24 uur te leveren. Daarnaast kunt u in ons afhaalmagazijn in Eindhoven, Nijmegen en Hengelo terecht gedurende onze ruime openingstijden.

Ruime voorraad

Dankzij onze ruime voorraad in onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen en Hengelo kunnen we u altijd voorzien van de juiste materialen. De grote opslag maakt het eveneens mogelijk om snel te leveren, waardoor u nooit een tekort aan materialen heeft.

Maken bijna alles op maat

Wij maken de door u gewenste dakmaterialen, zoals EPDM dakbedekking, graag voor u op maat. Hiermee vermindert u afval op daken en hoeft u geen naden te maken.

Geven gratis trainingen en opleidingen

Wij bieden opleidingen aan en geven regelmatig trainingen om uw kennis te verbreden. Hierbij informeren we u over de nieuwste trends op het gebied van daktechnieken, duurzaamheid, innovatieve ontwikkelingen en meer. Ook geven wij regelmatig EPDM verwerkingscursussen. U kunt zich hiervoor gratis aanmelden.

Altijd scherp geprijsd

We leveren ons complete assortiment aan kwalitatieve dakmaterialen.

Spoedservice

Wij leveren in 95% van de gevallen alles de volgende dag bij u op locatie. Mocht dit niet snel genoeg zijn, dan kunt u gebruik maken van de Hodak spoedservice. Met deze service leveren we (vaak binnen een uur) materialen in een straal van 75km rondom Eindhoven, Nijmegen of Hengelo. Dit alles tegen een kleine transportvergoeding. Dit zorgt ervoor dat er geen kostbare werkuren verloren gaan.

Hijsservice

Wij plaatsen de dakmaterialen nu ook voor u
op het dak. Dit is bij ons mogelijk tot een hoogte
van 15 meter.

Kleding met uw logo

We hebben een uitgebreid assortiment aan bedrijfskleding.
Mooi, veilig en comfortabel. Het is mogelijk
om uw werkkleding te personaliseren met uw logo.