Wij maken uw zink op maat?

Heeft u niet de mogelijkheid om uw zink op maat te maken? Hodak Dakmaterialen biedt hiervoor de oplossing! Wij kunnen zink op maat laten maken en snel leveren. Al ons zink maatwerk wordt geproduceerd door hoge kwaliteit zink. Wij hebben een werkplaats in eigen beheer waardoor we al uw zink op maat kunnen laten zetten in de gewenste lengte. Er zijn ontzettend veel toepassingsmogelijkheden met zink op maat. Zink op maat bestaat o.a. uit mastgoten, bakgoten, regenpijpen, vergaarbakken, afdekkappen, kralen, lijsten, boeiborden en deklijsten.

Omdat zink op maat maken erg nauwkeurig komt werken wij met professionele apparatuur om u te verzekeren van de juiste maten. Wij kunnen voor u al het zinken maatwerk op de door u gewenste lengte laten zetten. (max. 3 meter) en binnen 1 à 2 werkdagen na opdracht bij u leveren. Zink is een prachtig product om mee te werken en biedt vele mogelijkheden om mee te werken. Omdat het materiaal zeer duurzaam is en geen onderhoud nodig heeft, gaat het een lange periode mee. U bent bezig met de afwerking van een plat dak? Om het mooiste eind resultaat te krijgen laat u zinken afdekkappen op maat maken waardoor het allemaal precies past. Professioneel en mooi afgewerkt! Het voordeel van het materiaal zink is dat het zeer flexibel is. Ook is zink eenvoudig te bewerken. Hierdoor kan het materiaal in de meest uiteenlopende vormen worden toegepast. Dit heeft als groot voordeel dat het altijd precies aansluit bij uw wensen en toepassingen. Zo heeft u altijd zink op maat naar uw smaak.

De voordelen van zink:

  • Zink op maat maken is mogelijk;
  • Flexibel en relatief makkelijk in alle vormen te buigen;
  • Licht in gewicht;
  • De levensduur is langer bij zink dan bij alternatieve materialen;
  • Zinken dak werk geeft uw dak altijd een karakteristieke uitstraling;
  • Reparaties zijn bij zink erg makkelijk uit te voeren;
  • Er is geen onderhoud nodig;
  • Biedt een effectieve bescherming tegen wind en weer;

Zink op maat koopt u bij Hodak Dakmaterialen!

Heeft u vragen of wilt u advies over zink op maat? Neem dan contact met ons op! Wij zijn gevestigd in Eindhoven en we leveren in heel Nederland. Naast zink op maat bieden we ook een brede keuze aan daktoebehoren als isolatiematerialen, lichtkoepels, hemelwaterafvoeren en daktrimmen. Wist u dat wij ook gratis zink trainingen aanbieden? Onze ervaren medewerkers helpen u graag uw kennis te verbreden. Hierdoor blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelen op het gebied van zink. We zitten in Nood-Brabant, maar zijn actief voor klanten uit heel Nederland. Dus of u nu uit Utrecht, Tilburg, Breda, Den Bosch, Valkenswaard, Nuenen, Veldhoven, Uden, Veghel, Geldrop, Mierlo, Weert, Rosmalen, Helmond, Eindhoven, Heeze, Veldhoven, Budel, Best of Eersel komt. We leveren als onze materialen binnen 3 werkdagen bij u op de stoep!