Wij leveren zetwerk op maat!

Hodak dakmaterialen is de groothandel voor al uw dakmaterialen! Wij hebben veel vestigingen waardoor we kunnen leveren in heel Nederland. Onze klanten lopen zeer uit een. Van kleine zelfstandige loodgieters tot grote dakdekkersbedrijven. In onze groothandel hebben we een zeer ruime voorraad en kunt u bij ons terecht voor al uw dakmaterialen. Wij gaan voor relaties voor de lange termijn en een goede service is voor ons een vanzelfsprekendheid! Kom naar onze groothandel voor al uw zetwerk op maat. Hodak Dakmaterialen is niet voor niets ‘groots in dakmaterialen’.

Wij hebben een werkplaats en machinepark in eigen beheer. Hierdoor zijn we erg flexibel en kunnen we zetwerk op maat snel leveren. Dankzij onze vakmensen heeft u altijd een aanspreekpunt om uw plannen te bespreken. Al het zetwerk op maat wordt vooraf met de klant afgestemd. Zo zijn er vele mogelijkheden qua formaten en afwerking. Ook is het mogelijk om al uw zetwerk op maat in diverse kleuren te leveren. Niets is te gek. Zo kunt u denken aan traditionele kleuren zoals blauw, zwart of grijs. Maar ook aan geel of groen. Natuurlijk kunt u ook een keuze maken uit ons standaard assortiment. Wilt u meer informatie of een persoonlijke offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Wat is zetwerk op maat nu eigenlijk?

Zetwerk is een klein onderdeel van het geheel. Maar dit kleine onderdeel maakt het bouwwerk wel af. Zetwerk kan de uitstraling van het gebouw maken of breken. Zetwerk is een gevormd (gezet) profiel uit een staalplaat of Plastisol, die wij helemaal naar uw wens construeren. Meestal wordt het gebruikt om dakranden waterdicht te maken. Maar ook steeds vaker zien we zetwerk op maat in het interieur verschijnen. Denk bijvoorbeeld aan de afwerking van trappen, wanden en kozijnen. Met zetwerk op maat kunt u zelf bepalen welke vorm of dikte het materiaal moet hebben. Maar ook kunt u de afmetingen bepalen en een keuze maken uit de verschillende afwerkingen. Bij een aantal soorten materialen kunt u zelfs de kleur bepalen waar in het geproduceerd wordt. Samengevat zetwerk op maat bied een flexibele oplossing voor maatwerk vraagstukken, maar zijn ook uitstekend geschikt voor massaproductie bij nieuwbouw of renovaties.

Zetwerk op maat in verschillende vormen en afmetingen.

Ons assortiment aan zetwerk is zeer uitgebreid. Als u kiest voor zetwerk op maat heeft u vele mogelijkheden op het gebied van formaat, afwerking, materiaal en kleur. Het is mogelijk om uw afwerkstukken te produceren in de volgende materialen: zink, Plastisol, PVDF gecoat staal, aluminium en koper. Om die reden vindt u hieronder een overzicht van vormen, lengtes, kraaldiameter, diktes en materialen.

Zetwerk in vrijwel elke vorm!

We maken zetwerk in vrijwel elke denkbare vorm. De mogelijkheden voor het vormen van zetwerk zijn eindeloos. Onder andere het lasersnijden en kanten van zink bij een maatwerk klus wordt door onze professionals elke keer weer als een uitdaging gezien. Met een resultaat dat zich kenmerkt door kwaliteit, duurzaamheid en een zeer nauwkeurige maatvoering. Daartoe beschikt Hodak Dakmaterialen over een modern en zeer uitgebreid machinepark waarbij techniek en innovatie bovenaan staan.

Bepaal je eigen lengte!

Wij kunnen zetwerk maken tot lengtes van maximaal 3 meter.

Kraaldiameter tot aan 35mm.

Kralen kunnen we leveren in de volgende diameters:  18mm, 20mm, 25mm, 35mm

Zetwerkmogelijkheden in vele materiaalsoorten!

Het is mogelijk om uw afwerkstukken te produceren in de volgende materialen: zink, Plastisol, PVDF gecoat staal, aluminium en koper.

Hodak-Dakmaterialen-Banners-Plastisol-Zetwerk-Op-Maat-o3

Wij leveren zink zetwerk van hoge kwaliteit.

Bent u op zoek naar een specialist voor zink zetwerk? Dan heeft u nu de juiste partij gevonden! Zink zetwerk zijn profielen die gemaakt worden uit plaatmateriaal. In dit geval een zinkplaat. Deze plaat wordt in een vorm naar keuze geconstrueerd zodat het een profiel wordt. Zink is de 4e meest gebruikte metaalsoort ter wereld. Dus uitermate geschikt voor zetwerk op maat. Zink is een bros metaal maar is goed beschermd tegen roest en heeft een langere levensduur dan soortgelijke materialen. Ook is zink zetwerk zeer flexibel en makkelijk in vele vormen te plooien. Om u een duidelijk beeld te geven van wat u kunt verwachten bij zetwerk op maat. Noemen wij hieronder een aantal voorbeelden:

  • Afwerkstukken voor de afwerking van uw interieur o.a.: Wand-, trap- of omega profielen
  • Afwerkstukken voor de afwerking van uw exterieur o.a.: Dakranden, daktrimmen, lekdorpels, afdekkappen, hoekprofielen of waterslagen

Wij leveren Plastisol zetwerk op maat!

Plastisol is een (licht) metaal, dat in alle gewenste afmetingen en in diverse kleuren geleverd kan worden. Plastisol is eenvoudig te verwerken en wordt in grote getale vervaardigd op rollen. Plastisol wordt voornamelijk gebruikt voor boeiboorden, afdekkappen, daktrimmen en zetwerk. Om deze reden wint Plastisol steeds meer terrein en komt het steeds meer voor in de nieuwbouwsector. Het grote voordeel van Plastisol is dat het onderhoudsvrij is. Is het materiaal vies dan is het een kwestie van eenvoudig schoonmaken en het is weer zo goed als nieuw. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld hout, waarbij regelmatig onderhoud en schilderwerk nodig is. Plastisol is bestand tegen o.a. kromtrekking en aantasting van schimmels. Daarnaast is Plastisol ontzettend duurzaam!

Wij leveren aluminium zetwerk op maat van hoge kwaliteit.

U bent voor aluminium zetwerk bij Hodak Dakmaterialen aan het juiste adres. Wij leveren aluminium zetwerk op maat! Aluminium zetwerk geeft de uitstraling van elk pand een positieve impuls. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden van aluminium zetwerk met betrekking tot vormen, lengtes, kraaldiameters, diktes en materialen. Aluminium zetwerk heeft vele voordelen. Zo heeft het een lange levensduur, is het onderhoudsvriendelijk en zeer licht van gewicht waardoor de verwerking ervan makkelijker is dan soortgelijke materialen. Daarnaast is er geen aantasting door UV-licht of vocht. Bovendien is aluminium milieuvriendelijk. Het is namelijk 100% recyclebaar.

Wij leveren koper zetwerk op maat van hoge kwaliteit.

De mogelijkheden met koper zijn eindeloos. Door de zachtheid van het metaal is koper goed te bewerken en hierdoor in allerlei vormen te brengen. Koper wordt niet behandeld. Zodra het in aanraking met zuurstof en neerslag ontstaat er een ondoordringbare laag. Hierdoor is het corrossiebestendig in lucht, vocht en zeewater. Een perfect metaal voor bijvoorbeeld dakgoten en regenpijpen. U kunt koper natuurlijk ook binnenshuis gebruiken. Het grote voordeel van koper is dat het onderhoudsvriendelijk is. Een prima investering voor uw huis!

Wij leveren lood zetwerk op maat van hoge kwaliteit.

Lood is een uitermate geschikt materiaal voor verschillende bouwtoepassingen. Daar de soepelheid, aanpasbaarheid aan bestaande vormen en lange levensduur wordt het veelal gebruikt voor waterdichte dakafwerkingen. Naast deze eigenschappen is lood ook 100% recyclebaar. Lood dat 15 jaar geleden is aangebracht op uw dak kan nu dienen voor andere toepassingen. Lood wordt meestal buitenshuis gebruikt, maar wist u dat lood ook prima in uw interieur verwerkt kan worden? Met lood op maat bepaalt u zelf welke maten en vormen het eindproduct moet hebben.

Wij leveren meer dan alleen zetwerk op maat!

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Met onze kennis en expertise ondersteunen wij u graag bij uw dagelijkse werkzaamheden. Ook het uitvoeren van berekeningen, dakinspectie of trekproef is bij ons mogelijk. Naast zetwerk op maat en dakbedekking bieden we ook een brede keuze aan dak toebehoren als isolatiematerialen, lichtkoepels, hemelwaterafvoeren en daktrimmen. Wist u dat wij ook gratis opleidingen en trainingen aanbieden? Daarmee blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van daktechnieken, duurzaamheid en meer.

Zink cursus volgen bij Hodak Dakmaterialen!

Bent u opzoek naar een zink cursus? Hodak Dakmaterialen biedt regelmatig gratis zink cursussen aan. Hodak Dakmaterialen heeft een eendaagse zink cursus opgesteld waar zowel beginnende als ervaren zinkwerkende klanten hun kennis en ervaring kunnen uitbreiden.

Een goede opleiding is erg belangrijk voor het verwerken van dak- en gevelbekleding. Voordat we in de praktijk de cursus gaan uitvoeren krijgt u eerst een theoretische uitleg over de eigenschappen van zink en de mogelijkheden van het product. Vervolgens gaan we in de praktijk verschillende montage technieken behandelen. Deze verschillende technieken worden in de zink cursus zelf door de cursist gemonteerd. Om iedereen zo goed mogelijk te begeleiden wordt er gewerkt in kleine groepen. Uiteraard zijn alle gereedschappen, materialen en toebehoren aanwezig. Kom in werkkleding met veiligheidsschoenen naar de cursus.

EPDM cursus volgen bij Hodak Dakmaterialen!

U bent op zoek naar een EPDM Cursus? Hodak Dakmaterialen biedt op 15,16 en 17 januari gratis EPDM verwerkingscursussen aan. De verwerking van EPDM vergt een andere techniek dan baanvormige dakbedekking. Een goede training is dan ook erg belangrijk voor het plaatsen van een solide dakafdichting. Alvorens we de praktijk in gaan tijdens de EPDM cursus, krijgt u eerst een theoretische uitleg over EPDM dakbedekking.

Vervolgens maken wij u vertrouwd met de verbindingstechniek van EPDM dakbedekking en leert u onder meer hoe u detailleringen inwerkt. De opleidingen zijn ook geschikt voor wie reeds ervaring heeft met het verwerken van EPDM, omdat zij zo op de hoogte blijven van de nieuwe producten en methodes. Het stelt hen eveneens in staat om hun ervaringen te delen en zo van elkaar iets op te steken.

Hodak-Dakmaterialen-Bestelformulier-o5

Bestelformulier – Zetwerk op maat

Met ons bestelformulier tekent u eenvoudig uw zetwerk uit. Geef uw materiaalkeuze en bijzonderheden aan en stuur het naar ons op. U ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat.