Wij leveren zetwerk plastisol op maat!

Bent u op zoek naar een groothandel in dakmaterialen? Dan bent u bij Hodak Dakmaterialen aan het juiste adres. In onze vestigingen vind u onze groothandel, maar we bedienen klanten door heel Nederland. We hebben de nodige machines en kennis in huis om zetwerk Plastisol op maat te leveren. Met maatwerk Plastisol kunt u pas echt uit de voeten! Wij gaan altijd voor langdurige relaties en een hoogwaardige service! Dit zorgt ervoor dat we door de jaren heen een brede klantenkring hebben opgebouwd! Van kleine zelfstandige loodgieters tot grote dakdekkersbedrijven. Kortom voor al uw zetwerk Plastisol op maat moet u bij Hodak Dakmaterialen zijn.

In onze groothandel vindt u een ruime voorraad aan standaard dakmaterialen gemaakt van Plastisol. Zit u keuze er niet bij? Of bent u op zoek naar iets speciaals? Dan kunt u bij ons ook kiezen voor zetwerk Plastisol op maat. Wij beschikken namelijk over een werkplaats en een machinepark in eigen beheer. Dit zorgt ervoor dat wij snel en flexibel maatwerk Plastisol op maat kunnen leveren! Dankzij onze vakspecialisten heeft u altijd een aanspreekpunt om uw wensen te bespreken. Er zijn tal van mogelijkheden in maatwerk, denk o.a. formaten en afwerkingen. Tevens kunt u Plastisol ook laten afwerken met een mooie kleur. Niets is te gek. Zo kunt u denken aan traditionele kleuren zoals blauw, zwart of grijs, maar ook rood of oranje behoren tot de mogelijkheden. Voor meer informatie neem dan nu contact op met een van onze vakspecialisten.

Zetwerk plastisol op maat, wat is dat nu eigenlijk?

Zetwerk is de afwerking van een hoek of rand, denk o.a. aan de afwerking van trappen, wanden en kozijnen. Voor een groot gedeelte bepaalt zetwerk het eindresultaat van een gebouw of pand en is het zowel interieur als exterieur toe te passen. Het maakt het project af! Zetwerk is een gevormd (gezet) profiel gemaakt uit een plaat, deze kunnen wij helemaal naar uw wens uitvoeren. Met zetwerk plastisol op maat kunt u bepalen welke vorm of dikte het product dient te hebben. Omdat zetwerk een mooie uitstraling heeft en in vele kleuren uit het kleurenspectrum leverbaar is. Zien we de vraag voor zetwerk plastisol op maat flink stijgen. Zetwerk is een profiel die ook gebruikt wordt als afsluiting om daken of kozijnen waterdicht te maken. Zo dienen ze dus ook om lekkages te voorkomen! Dat wil zeggen zetwerk plastisol op maat bied een flexibele oplossing voor bijzonder maatwerk, maar zijn tevens geschikt voor massaproductie bij renovaties en nieuwbouw. Wilt u meer weten over maatwerk plastisol neem dan contact op met een van onze specialisten!

Zetwerk Plastisol op maat is er in verschillende vormen en afmetingen.

Ons assortiment aan zetwerk plastisol is zeer uitgebreid. Als u kiest voor zetwerk plastisol op maat heeft u vele mogelijkheden op het gebied van formaat, afwerking, materiaal en kleur. Het is mogelijk om uw afwerkstukken te produceren in de volgende materialen: zink, Plastisol, PVDF gecoat staal, aluminium en koper. Om die reden vindt u hieronder een overzicht van vormen, lengtes, kraaldiameter, diktes en materialen.

Zetwerk in vrijwel elke vorm!

We maken zetwerk in vrijwel elke denkbare vorm. De mogelijkheden voor het vormen van zetwerk zijn eindeloos. Onder andere het lasersnijden en kanten van Plastisol bij een maatwerk klus wordt door onze professionals elke keer weer als een uitdaging gezien. Met een resultaat dat zich kenmerkt door kwaliteit, duurzaamheid en een zeer nauwkeurige maatvoering. Daartoe beschikt Hodak Dakmaterialen over een modern en zeer uitgebreid machinepark waarbij techniek en innovatie bovenaan staan.

Bepaal je eigen lengte!

Wij kunnen zetwerk maken tot lengtes van maximaal 3 meter.

Kraaldiameter tot aan 35mm.

Kralen kunnen we leveren in de volgende diameters:  18mm, 20mm, 25mm, 35mm

Zetwerkmogelijkheden in vele materiaalsoorten!

Het is mogelijk om uw afwerkstukken te produceren in de volgende materialen: zink, Plastisol, PVDF gecoat staal, aluminium en koper.

Zetwerk plastisol op maat is een composiet!

Zetwerk plastisol op maat is bruikbaar voor verschillende doeleinden. Plastisol is een composiet. Een composiet is een product dat is geconstrueerd uit verschillende componenten. ‘Composiet‘ is een verzamelnaam voor diverse vezel-versterkte kunststoffen (VVK of GRP). Composiet heeft veel voordelen ten opzichte van andere materialen zoals metaal, hout en steen. Een belangrijk voordeel van composiet is de vervormbaarheid van het materiaal. Hierdoor kunnen uiteenlopende vormen worden gefabriceerd, en is alles op het gebied van zetwerk plastisol op maat mogelijk. Wij kunnen dit speciaal voor u maken in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen we uw maatwerk plastisol snel leveren door heel Nederland.

Wij leveren zetwerk plastisol op maat!

Plastisol is een (licht) metaal, dat in alle gewenste afmetingen en verschillende kleuren geleverd kan worden. Plastisol is eenvoudig te verwerken en wordt in grote getale vervaardigd op rollen. Plastisol wordt voornamelijk gebruikt voor boeiboorden, afdekkappen, daktrimmen en zetwerk. Om deze reden wint plastisol steeds meer terrein en komt het steeds meer voor in de nieuwbouwsector. Het grote voordeel van plastisol is dat het onderhoudsvrij is. Is het materiaal vies dan is het een kwestie van eenvoudig schoonmaken en het is weer zo goed als nieuw. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld hout, waarbij regelmatig onderhoud en schilderwerk nodig is. Daarnaast is Plastisol bestand tegen kromtrekking en tegen aantasting van schimmels en dergelijke. Verder is plastisol ontzettend duurzaam!

De voordelen van zetwerk plastisol op maat!

Een eindproduct gemaakt van Plastisol valt onder de categorie thermoharders en is een uitgewerkt product. Hierdoor is het een product dat zeer milieuvriendelijk is. Tevens kent het product een zeer lange levensduur van wel 40 jaar. En niet te vergeten is het product ook nog onderhoudsvrij en heeft u er voor een lange tijd geen omkijken meer naar. Maar dat is niet alles, hieronder vindt u meerdere voordelen van zetwerk plastisol op maat op een rij:

  • Makkelijk in elke gewenste vorm te leveren;
  • De plastisol coating verlengt de levensduur aanzienlijk;
  • Makkelijk te combineren met vele andere dakmaterialen;
  • Vele kleuren leverbaar;
  • Erg licht in gewicht;
  • Corrosiebestendig/roestvrij;
  • Vlamdovend materiaal;
  • Maatwerk plastisol is uniek;
  • Eenvoudige montage en afwerking;
  • Kleurvast en UV-bestendig / weersbestendig.

Wij leveren meer dan alleen zetwerk Plastisol op maat!

Wij gaan altijd voor de beste service! Door middel van onze vakkennis en expertise ondersteunen wij u graag bij uw dagelijkse werkzaamheden. Bij ons is het ook mogelijk om berekeningen, dakinspectie of trekproeven te laten uitvoeren. Naast zetwerk Plastisol op maat bieden we ook een brede keuze aan dakbedekking en daktoebehoren zoals isolatiematerialen, lichtkoepels, hemelwaterafvoeren en daktrimmen. En niet te vergeten, wij bieden ook nog gratis opleidingen en trainingen aan! Zo houd niets u meer tegen om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dakmaterialen, technieken, duurzaamheid en meer. Neem contact met ons op en bespreek de vele mogelijkheden!

Zink cursus volgen bij Hodak Dakmaterialen!

Bent u opzoek naar een zink cursus? Hodak Dakmaterialen biedt regelmatig gratis zink cursussen aan. Hodak Dakmaterialen heeft een eendaagse zink cursus opgesteld waar zowel beginnende als ervaren zinkwerkende klanten hun kennis en ervaring kunnen uitbreiden.

Een goede opleiding is erg belangrijk voor het verwerken van dak- en gevelbekleding. Voordat we in de praktijk de cursus gaan uitvoeren krijgt u eerst een theoretische uitleg over de eigenschappen van zink en de mogelijkheden van het product. Vervolgens gaan we in de praktijk verschillende montage technieken behandelen. Deze verschillende technieken worden in de zink cursus zelf door de cursist gemonteerd. Om iedereen zo goed mogelijk te begeleiden wordt er gewerkt in kleine groepen. Uiteraard zijn alle gereedschappen, materialen en toebehoren aanwezig. Kom in werkkleding met veiligheidsschoenen naar de cursus.

EPDM cursus volgen bij Hodak Dakmaterialen!

U bent op zoek naar een EPDM Cursus? Hodak Dakmaterialen biedt gratis EPDM verwerkingscursussen aan. De verwerking van EPDM vergt een andere techniek dan baanvormige dakbedekking. Een goede training is dan ook erg belangrijk voor het plaatsen van een solide dakafdichting. Alvorens we de praktijk in gaan tijdens de EPDM cursus, krijgt u eerst een theoretische uitleg over EPDM dakbedekking.

Vervolgens maken wij u vertrouwd met de verbindingstechniek van EPDM dakbedekking en leert u onder meer hoe u detailleringen inwerkt. De opleidingen zijn ook geschikt voor wie reeds ervaring heeft met het verwerken van EPDM, omdat zij zo op de hoogte blijven van de nieuwe producten en methodes. Het stelt hen eveneens in staat om hun ervaringen te delen en zo van elkaar iets op te steken.

Hodak-Dakmaterialen-Bestelformulier-o5

Bestelformulier – Zetwerk Plastisol op maat

Met ons bestelformulier tekent u eenvoudig uw zetwerk uit. Geef uw materiaalkeuze en bijzonderheden aan en stuur het naar ons op. U ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat.