Zink-cursus-Hodak-Dakmaterialen

Zink cursus volgen bij Hodak Dakmaterialen!

Bent u opzoek naar een zink cursus? Hodak Dakmaterialen biedt regelmatig gratis zink cursussen aan. Hodak Dakmaterialen heeft een eendaagse zink cursus opgesteld waar zowel beginnende als ervaren zinkwerkende klanten hun kennis en ervaring kunnen uitbreiden.

Een goede opleiding is erg belangrijk voor het verwerken van dak- en gevelbekleding. Voordat we in de praktijk de cursus gaan uitvoeren krijgt u eerst een theoretische uitleg over de eigenschappen van zink en de mogelijkheden van het product. Vervolgens gaan we in de praktijk verschillende montage technieken behandelen. Deze verschillende technieken worden in de zink cursus zelf door de cursist gemonteerd. Om iedereen zo goed mogelijk te begeleiden wordt er gewerkt in kleine groepen. Uiteraard zijn alle gereedschappen, materialen en toebehoren aanwezig. Wij verwachten van de deelnemer dat hij in werkkleding met veiligheidsschoenen op de cursus aanwezig is.

Zink cursus: Wat staat er centraal?

De zink cursus zal gegeven worden op de locatie van Hodak Dakmaterialen in Eindhoven. Tijdens de gratis cursus vertellen onze ervaren medewerkers u meer over de voordelen en eigenschappen van zink. Wat we in deze eendaagse cursus onder andere behandelen is het solderen, het uitzetten van gootbeugels en het eventueel richten hiervan. Het solderen van de dakgoot in verschillende richtingen, expansieband op maat toepassen. Het solderen van toebehoren zoals kopschotjes, expansieschotten en tapeinden en het maken en solderen van een binnen – en/of buitenhoek deklijst. Er wordt gewerkt met een dakmodel, zodat de praktijk optimaal wordt nagebootst. Heeft u hier interesse in of wilt u meer weten over onze zink cursus? Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Onze vakkundige medewerkers staan graag voor u klaar met passend advies.

Service van Hodak Dakmaterialen

Wist u dat wij naast de zink cursus ook diverse trainingen en opleidingen aanbieden? Hodak Dakmaterialen is namelijk meer dan een groothandel in dakmaterialen alleen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag uw kennis te verbreden. We behandelen onder meer de nieuwste trends op het gebied van daktechnieken, duurzaamheid en innovatieve ontwikkelingen. Wilt u meer weten over onze diensten? Of heeft u vragen over onze dakmaterialen en –toebehoren? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.