Hodak-Dakmaterialen-Zink-Maatwerk

Zink maatwerk voor op het dak!

Wilt u zink maatwerk? Hodak Dakmaterialen maakt de gewenste materialen graag voor u op maat. Maatwerk vereist een zuivere meting. Onze specialisten werken met professionele apparatuur om u te verzekeren van nauwkeurig geproduceerd zink maatwerk.

Er zijn ondenkbaar veel toepassingsmogelijkheden met zink maatwerk. Zink heeft een karakteristieke uitstraling en gaat lang mee. Het materiaal is daarnaast uiterst onderhoudsvriendelijk en staat bekend om zijn duurzaamheid. Doordat zink zeer flexibel is en zich eenvoudig laat bewerken en plooien, kan het materiaal in de meest diverse vormen toegepast worden. Dit maakt zink vandaag de dag tot een veelgebruikt materiaal in de dakenindustrie.

Toepassingsmogelijkheden voor maatwerk zink?

Met zink maatwerk is het mogelijk om diverse dakmaterialen te vervaardigen. Wat dacht u bijvoorbeeld van op maat gemaakte zinken dakranden? Met een zinken dakrand werkt u het dak professioneel af en geeft u het een karakteristieke uitstraling. De dakranden zijn gemakkelijk aan elkaar te bevestigen met lijm of door te solderen. De dakranden worden vastgezet met zinken klangen. Hiermee wordt de rand fraai bekleed en is deze waterdicht afgesloten. De mogelijkheden van zink maatwerk gaan verder dan de productie van zinken dakranden. Ook het vervaardigen van dakgoten uit zink is mogelijk. Wij kiezen echter voor hemelwaterafvoeren van lood. Dit materiaal is duurzaam, flexibel en van betrouwbare kwaliteit. Doordat lood 100% recyclebaar is, is het materiaal eveneens een milieubewuste keuze.

Waarom uw zink maatwerk koopt bij Hodak Dakmaterialen?

Heeft u naast zink maatwerk interesse in andere dakmaterialen? Hodak Dakmaterialen biedt een breed aanbod aan al uw benodigdheden voor professionele, solide dakwerken. Denk bijvoorbeeld aan ontluchtingssystemen om de ruimte onder uw dak te ventileren of Solatube daglichtsystemen om de leefomgeving te verbeteren. Ook voor dakbedekkingsmaterialen, zoals EPDM of Bitumen dakbedekking kunt u terecht bij Hodak Dakmaterialen. Hiermee monteert u eenvoudig een duurzaam en waterdicht dak op uw pand. Naast onze brede range aan dakmaterialen geven wij ook regelmatig trainingen en bieden wij EPDM verwerkingscursussen aan. Heeft u hier interesse in of wilt u meer weten over zink maatwerk? Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Onze vakkundige medewerkers staan graag voor u klaar met passend advies.