Wij leveren zink zetwerk op maat!

Hodak Dakmaterialen is een professioneel bedrijf met een passie voor dakmaterialen. Wij zijn gevestigd in heel Nederland met onze groothandel in dakmaterialen. Bent u op zoek naar zink zetwerk op maat? Ook dan kunt u bij ons terecht. Dagelijks voorzien wij onze klanten van zink materialen verspreid over heel Nederland. Dit hebben wij te danken aan onze  service, snelheid en professionaliteit. Dus wilt u zink zetwerk op maat? Bij Hodak Dakmaterialen zijn wij u graag van dienst!

Bent u op zoek naar iets speciaals? Kom dan langs in een van onze vestigingen. Hier hebben wij een grootte voorraad aan zink materialen in standaard maten. Zit het juiste product of maat er toch niet bij? Dan raden wij zink zetwerk op maat aan. Wij leveren niet alleen zink maatwerk, maar ook aluminium, lood en Plastisol in de gewenste afwerking. Al onze maatwerk producten maken wij in onze eigen moderne machinepark. Dit zorgt er mede voor dat wij altijd kunnen leveren. Kiest u voor Hodak Dakmaterialen dan kiest u voor een uitstekende kwaliteit en service op maat!

Wat is zink zetwerk op maat nu eigenlijk?

Zink zetwerk op maat is er in ondenkbaar veel toepassingsmogelijkheden. Had u bijvoorbeeld al gedacht aan een zinken dakrand of een zinken afdekkap? Met deze producten werkt u het dak professioneel af en geeft u het een karakteristieke uitstraling. Zink is een materiaal dat uiterst onderhoudsvriendelijk is en staat bekend om zijn duurzaamheid. Doordat zink zeer flexibel is en zich eenvoudig laat bewerken en plooien, kan het materiaal in elk gewenste vormen toegepast worden. De mogelijkheden van zink zetwerk op maat gaan verder dan de productie van dakranden of afdekkappen. Ook het maken van dakgoten uit zink is een mogelijkheid. Dit alles maakt zink vandaag de dag een veelgebruikt materiaal in de dakindustrie. Dus bent u op zoek naar zink zetwerk op maat? Wij van Hodak Dakmaterialen zorgen voor een passend product!

Zink zetwerk op maat in verschillende vormen en afmetingen!

Ons assortiment aan zink zetwerk is zeer uitgebreid. Als u kiest voor zink zetwerk op maat heeft u vele mogelijkheden op het gebied van formaat, afwerking, materiaal en kleur. Het is mogelijk om uw afwerkstukken te produceren in de volgende materialen: zink, plastisol, PVDF gecoat staal, aluminium en koper. Om die reden vindt u hieronder een overzicht van vormen, lengtes, kraaldiameter, diktes en materialen.

Zetwerk in vrijwel elke vorm!

We maken zetwerk in vrijwel elke denkbare vorm. De mogelijkheden voor het vormen van zetwerk zijn eindeloos. Onder andere het lasersnijden en kanten van aluminium bij een maatwerk klus wordt door onze professionals elke keer weer als een uitdaging gezien. Met een resultaat dat zich kenmerkt door kwaliteit, duurzaamheid en een zeer nauwkeurige maatvoering. Daartoe beschikt Hodak Dakmaterialen over een modern en zeer uitgebreid machinepark waarbij techniek en innovatie bovenaan staan.

Bepaal je eigen lengte!

Wij kunnen zetwerk maken tot lengtes van maximaal 3 meter.

Kraaldiameter tot aan 35mm.

Kralen kunnen we leveren in de volgende diameters:  18mm, 20mm, 25mm, 35mm

Zetwerkmogelijkheden in vele materiaalsoorten!

Het is mogelijk om uw afwerkstukken te produceren in de volgende materialen: zink, Plastisol, PVDF gecoat staal, aluminium en koper.

Zinken dakgoten in elke gewenste afmeting en vorm!

Zoveel mensen, zoveel wensen. Om deze reden hebben wij bij Hodak Dakmaterialen een volledig ingerichte werkplaats in eigen beheer. Hier kunnen wij al uw zink zetwerk op maat maken. Denk bijvoorbeeld is aan een dakgoot gemaakt van zink. Deze kunnen wij helemaal naar uw specifieke ontwerp produceren. Een dakgoot is een rechthoekige bak die wordt bevestigd onder aan de rand van het dak. De dakgoot vangt het regen water op en voert het af. Wij van Hodak Dakmaterialen leveren het allemaal. U kunt bij ons terecht voor elk gewenste zink zetwerk op maat. Maar niet alleen voor zink. Nee, ook voor aluminium, lood of plastisol bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan graag tot uw dienst! Met plezier maken wij uw zinken dakgoten op maat. In elke gewenste afmeting, vorm en kleur.

Zink zetwerk op maat is uitermate geschikt voor uw afdekkappen!

Afdekkappen gemaakt van zink zijn dakrandprofielen die lekkages en het wegwaaien van de dakbedekking moet voorkomen. Een afdekkap is een profiel die wordt bevestig aan de rand van uw dak. Zo zorgen zinken afdekkappen ervoor dat u geen lekkages krijgt. Als leuke bijkomstigheid geeft het uw pand ook nog eens een karakteristieke uitstraling. Zinken afdekkappen zijn de meest geplaatste dakrandafwerkingen. Met als reden: het geeft u pand een moderne en tijdloze uitstraling. Om lekkages te voorkomen en de gewenste uitstraling te genereren leveren wij zink zetwerk op maat. Wist u al dat wij uw product in diverse kleuren kunnen spuiten? Zo is er altijd de juiste maat kleur en afwerking voor al uw zinken afdekkappen beschikbaar.

Heeft u al aan zinken gevelbekleding op maat gedacht?

Zinken gevelbekleding zorgt ervoor dat uw dak de gewenste bescherming en uitstraling heeft. Zink weergeeft diverse stijlen die ervoor zorgen dat er meestal voor ieder wat wils beschikbaar is. Zo kunt u denken aan elegant, discreet, trendy of met reliëf. Als zink in aanraking komt met een ander materiaal, dan verhoogt het risico op corrosie. Een gevelbekleding in zink wordt om die reden meestal aan een houten structuur gemonteerd. Naast gevelbekleding wordt zink ook frequent gebruikt voor het dak en de dakgoten. Dus bent u op zoek naar een bedrijf voor al uw gevelbekleding of al uw overige zink zetwerk op maat? Hodak Dakmaterialen is al jaren de partij voor al uw daktrimmen, afdekkappen, gevelbekleding, mastgoten en nog veel meer. Onze klanten variëren van particulieren tot grote bedrijven. Wij helpen iedereen graag verder. Neem snel contact op met een van onze specialisten!

Zink zetwerk op maat kent vele voordelen!

Wij zien een duidelijke groei in de vraag naar zink. Dit is vooral te danken aan de duurzaamheid en de vele toepassingsmogelijkheden van dit materiaal. Zink is licht in gewicht en soepel te vormen in de gewenste vorm. Om deze redenen is zink zeer geschikt voor het gebruik op daken. Hieronder vindt u diverse voordelen van zink:

  • Materialen van zink geven uw huis een karakteristieke uitstraling;
  • Ruime keuze aan kleuren;
  • Licht in gewicht;
  • Waterdicht;
  • Flexibel en makkelijk in vele vormen te plooien;
  • Reparaties zijn bij zink makkelijk uit te voeren;
  • Zink heeft een extreem lange levensduur;
  • Zowel geschikt voor nieuwbouw- als renovatieprojecten;
  • Geen onderhoud noodzakelijk.

Wij leveren meer dan alleen zink zetwerk op maat!

Wist u dat wij naast zink zetwerk op maat en diverse andere dakmaterialen ook diverse trainingen en opleidingen aanbieden? Hodak Dakmaterialen is namelijk meer dan een groothandel in dakmaterialen alleen. Wij hechten veel waarde aan een hoogwaardige service! Zo letten wij altijd op de details, geven advies op maat en streven altijd naar een langdurige relatie met onze klanten. Door onze uitgebreide vakkennis en expertise ondersteunen wij u graag bij uw dagelijkse werkzaamheden. Omdat wij alle diensten en technieken onder een dak hebben, vinden wij snel en eenvoudig op elke vraag de juiste oplossing. Deze flexibele instelling zorgt ervoor dat we iedere dag weer veel klanten blij kunnen maken. Wij leveren o.a. aan installateurs, dakdekkers en bouwbedrijven. Ook bij kleine opdrachten kunnen wij snel en betaalbaar maatwerk leveren. Wilt u meer weten over onze diensten? Of zoekt u zink zetwerk op maat? Neem dan nu contact met ons op.

Zink cursus volgen bij Hodak Dakmaterialen!

Bent u op zoek naar een zink cursus? Hodak Dakmaterialen biedt regelmatig gratis zink cursussen aan. Hodak Dakmaterialen heeft een eendaagse zink cursus opgesteld waar zowel beginnende als ervaren zinkwerkende klanten hun kennis en ervaring kunnen uitbreiden.

Een goede opleiding is erg belangrijk voor het verwerken van dak- en gevelbekleding. Voordat we in de praktijk de cursus gaan uitvoeren krijgt u eerst een theoretische uitleg over de eigenschappen van zink en de mogelijkheden van het product. Vervolgens gaan we in de praktijk verschillende montage technieken behandelen. Deze verschillende technieken worden in de zink cursus zelf door de cursist gemonteerd. Om iedereen zo goed mogelijk te begeleiden wordt er gewerkt in kleine groepen. Uiteraard zijn alle gereedschappen, materialen en toebehoren aanwezig. Kom in werkkleding met veiligheidsschoenen naar de cursus.

EPDM cursus volgen bij Hodak Dakmaterialen!

U bent op zoek naar een EPDM Cursus? Hodak Dakmaterialen biedt op 15, 16 en 17 januari  gratis EPDM verwerkingscursussen aan. De verwerking van EPDM vergt een andere techniek dan baanvormige dakbedekking. Een goede training is dan ook erg belangrijk voor het plaatsen van een solide dakafdichting. Alvorens we de praktijk in gaan tijdens de EPDM cursus, krijgt u eerst een theoretische uitleg over EPDM dakbedekking.

Vervolgens maken wij u vertrouwd met de verbindingstechniek van EPDM dakbedekking en leert u onder meer hoe u detailleringen inwerkt. De opleidingen zijn ook geschikt voor wie reeds ervaring heeft met het verwerken van EPDM, omdat zij zo op de hoogte blijven van de nieuwe producten en methodes. Het stelt hen eveneens in staat om hun ervaringen te delen en zo van elkaar iets op te steken.

Hodak-Dakmaterialen-Bestelformulier-o5

Bestelformulier – Zink zetwerk op maat

Met ons bestelformulier tekent u eenvoudig uw zetwerk uit. Geef uw materiaalkeuze en bijzonderheden aan en stuur het naar ons op. U ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat.