Werken met zinken afdekkappen!

Hodak is een groothandel in dakmaterialen. Wij leveren maatwerk aan kleine zelfstandigen tot aan grote bedrijven. Wij hebben verschillende soorten standaard afdekkappen op voorraad in diverse standaard fabriekskleuren. Onze werkplaats kan ook zinken afdekkappen in elke gewenste maat leveren. Geregeld wordt hier gebruik van gemaakt. We zien dan ook een flinke groei in zinken afdekkappen op maat. Informeer naar de vele mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wat zijn zinken afdekkappen?

Zinken afdekkappen zijn dakrandprofielen die lekkages aan daken moet voorkomen. Dit kan zowel gebruikt worden bij platte-, gebogen- en punt daken. Deze randen beschermen uw dak tegen het lekkages en tegen wegwaaien van de dakbedekking. Het kan grote gevolgen hebben als u geen zinken afdekkappen plaatst. Na verloop van tijd zal u dan merken dat er ruimte ontstaat tussen de dakisolatie en de onder- en toplaag van de dakbedekking. Met als gevolg dat er vuil en vocht zal gaan ophopen in uw dak. Dit zorgt dan weer voor snellere slijtage en zelfs lekkages. Dus het gebruik van afdekkappen zorgt uiteindelijk voor een mooier resultaat. Ook gaat het dak veel langer mee.

Verschillende soorten afdekkappen

Of u nu een gebogen-, punt- of een plat dak heeft, wij hebben altijd de juiste afdekkappen voor u. Bij ons kunt u kiezen uit standaard maten, kleuren, vormen en materialen. Naast zink hebben we ook afdekkappen in kunststof en Plastisol. Mocht u nu een speciaal dak hebben dat niet helemaal aansluit bij ons standaard assortiment. Dan hebben wij ook een werkplaats waar u terecht kunt voor al uw persoonlijke maatwerk. Hier hebben wij zeer vakkundige mensen staan die u graag willen helpen. Zij zullen met u mee denken en hun uiterste best doen om samen tot de perfecte oplossing te komen.

Dat is de service van Hodak Dakmaterialen!

Hodak Dakmaterialen is een jonge en dynamisch groothandel in uiteenlopende dakmaterialen als dakbedekking, dakisolatie en daktoebehoren. Vanuit onze vestiging in Eindhoven bedienen wij heel dakdekkend Nederland. Wij leveren op iedere gewenste locatie in heel Nederland, maar afhalen in onze vestiging in Eindhoven is ook mogelijk. Vraag vrijblijvend naar onze voorwaarden en mogelijkheden. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder.